Ρεγγίνα Μακέδου: Η νέα της ανάρτηση από το νοσοκομείο - «Μην ανησυχείτε»

Ρεγγίνα Μακέδου: Η νέα της ανάρτηση από το νοσοκομείο - «Μην ανησυχείτε»

«Είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία», έγραψε η χορεύτρια - Δείτε τι δημοσίευσε

makedoy2982
Με μία νέα ανάρτηση επέστρεψε η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία για ακόμη μία φορά έδειξε ότι δεν χάνει τη διάθεσή της, είτε βρίσκεται εντός είτε εκτός νοσοκομείου.

Λίγο καιρό μετά τη μεταμόσχευση που έκανε, η Ρεγγίνα Μακέδου κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της. Ωστόσο, φαίνεται πως χρειάστηκε να επισκεφθεί και πάλι το νοσοκομείο λόγω κάποιων επιπλοκών. Η ίδια μοιράζεται συχνά τα νέα της υγείας της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το προφίλ της στο Instagram

Το πρωί της Τρίτης, η χορεύτρια ανέβασε ένα νέο story με φωτογραφία της από το νοσοκομείο, αναφέροντας πως είναι καλά, αλλά χρειάζεται χρόνο. «Να μην ανησυχείτε είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο νιώθω όμως πολύ καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους, χρειάζεται χρόνος», έγραψε στο μήνυμά της.


Δείτε παρακάτω το Instagram story

makedounosokomeio



Η χορεύτρια που συστήθηκε στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Dancing With the Stars», μίλησε από την πρώτη στιγμή ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία.  «Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα…. Και ήρθε φουρτούνα τελικά!!! Ναι υπάρχει υποτροπή. Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο. Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο.

Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα!! Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά!! Σας υπερευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!! Το λέω ασταμάτητα και κοίτα να δεις η ζωή μου εξαρτάται από κάποιον άλλον. Χαρίστε ζωή σε μας που το χρειαζόμαστε»,
είχε γράψει χαρακτηριστικά, σε μία από τις πρώτες της αναρτήσεις σχετικά με το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.



Έκτοτε, στις περισσότερες από της δημοσιεύσεις που κάνει στα social media, μοιράζεται φωτογραφίες στις οποίες χαμογελά και πλημμυρίζει με αισιοδοξία τους ακόλουθούς της.

Δείτε παρακάτω περισσότερες αναρτήσεις της

Κλείσιμο












Ειδήσεις σήμερα:

Σε συνθετικό δηλητήριο είχε εκτεθεί ο στενός συνεργάτης του Πούτιν


Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Μειώνεται η «ποινή» του 30% - Θα επιβάλλεται αναλογικά με τις ημέρες απασχόλησης


Βρετανία: Μητέρα 2 παιδιών κατασπαράχθηκε από τον σκύλο της - Τι λέει η οικογένεια



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης