Ρεγγίνα Μακέδου: «Αν δεν είχα κάνει τη μεταμόσχευση τώρα δεν θα μιλούσαμε»

Ρεγγίνα Μακέδου: «Αν δεν είχα κάνει τη μεταμόσχευση τώρα δεν θα μιλούσαμε»

Δείτε το βίντεο με το δυνατό μήνυμα που έστειλε για ακόμη μία φορά η Ρεγγίνα Μακέδου, λίγο μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο

makedoy_12
Λίγες ώρες αφού βγήκε από το το νοσοκομείο, η Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε μία συνέντευξη, περνώντας για ακόμη μία φορά ένα ηχηρό μήνυμα. Η χορεύτρια μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να γίνει κανείς δότης μυελού των οστών, ενώ τόνισε ακόμη, πως η διαδικασία της μεταμόσχευσης της έσωσε τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρεγγίνα Μακέδου μίλησε μέσω skype στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Aντώνη Σρόιτερ, όπου αναφέρθηκε στην περιπέτεια με την υγεία της. Αναλυτικά, τόνισε πως: «Βγήκα χθες από το νοσοκομείο. Τελείωσε η διαδικασία της μεταμόσχευσης. Είμαι πλέον στο σπίτι μου σε μίνι καραντίνα. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία για μένα, δεν είναι δύσκολη διαδικασία για τον δότη, αυτό πρέπει να το πούμε. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι δεν είναι χειρουργείο. Εγώ πήρα τα κύτταρα από μια απλή μετάγγιση, ο δότης έκανε μια μεγάλη πολύωρη αιμοδοσία».

«Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται και πρέπει να μας βοηθήσει να ζήσουμε γιατί οι έξι από τους δέκα χρειαζόμαστε δότη έναν άγνωστο, αλλιώς δεν ζούμε. Οι περισσότερες λευχαιμίες πλέον πηγαίνουν για μεταμόσχευση», είπε στη συνέχεια.

Τέλος, η χορεύτρια, μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να γίνεται κανείς δότης μυελού των οστών«Η μεταμόσχευση είναι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχημένη. Έχει δύσκολη αποθεραπεία, όμως αντιμετωπίζεται. Η μεταμόσχευση σώζει ζωές. Εγώ αν δεν είχα κάνει τη μεταμόσχευση τώρα δε θα μιλούσαμε, θα ήμουν ήδη σε άλλη βόλτα», είπε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvz4fwznh75)

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα το πρωί, η Ρεγγίνα Μακέδου ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, όπου ενημέρωσε τους ακόλουθούς της, με το γνωστό αισιόδοξο χαμόγελό της, ότι βγήκε από το νοσοκομείο. 

«Βγήκα! Βγήκα! Βγήκα! Λίγο πριν τα γενέθλια μου βγήκα! Θα κερδίσω τη ζωή μου ξανά! Γίνε δότης μυελού των οστών! Θα το φωνάζω όσο μπορώ! Ένας από εσάς με έσωσε ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα! Τόσο σπάνιο όμως πιθανό! Πέρασα δύσκολα… έκλαψα … πόνεσα… δεν τα παράτησα όμως ούτε μια στιγμή με την Φανταστική ιατρική ομάδα της μονάδας μεταμόσχευσης της αιματολογικής κλινικής στοργή του νοσοκομείου Παπανικολάου να είναι δίπλα μου! Τις υπέροχες νοσηλεύτριες που δεν με άφησαν λεπτό! Με κράτησαν όταν έτρεμα και χάιδεψαν όταν πονούσα ήταν εκεί! Η μεταμόσχευση δεν είναι για εμάς εύκολη διαδικασία για τον δότη είναι μια μεγαλύτερη αιμοδοσία ελάτε να σωθούν και άλλοι όπως εγώ», έγραψε στο μήνυμά της.

Δείτε το βίντεο


@reginamakedou

Ναιιιιι βγηκα !!!!! Γινε δοτης μυελου των οστων και σωσε μια ζωη!!! Εμενα ενας απο εσας με εσωσε!!! Και θα κερδισω τη ζωη μου!!! ΞΑΝΑ!!!!! #teamrikadancecancer #nevergiveup #cancerfighter #tiktokgreece

♬ Tora Epizo - Antonis Remos



Ειδήσεις σήμερα:

Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης