Πιτ Ντέιβιντσον: Νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας - «Είναι το όνειρό μου»

Πιτ Ντέιβιντσον: Νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας - «Είναι το όνειρό μου»

Ο κωμικός ηθοποιός εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί στη νέα του συνέντευξη - «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος, όταν σκέφτομαι αυτό το κεφάλαιο», είπε μεταξύ άλλων

shutterstock_1344643682
Έτοιμος να γίνει πατέρας είναι ο Πιτ Ντέιβιντσον.

Ο σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως η ιδέα μιας οικογένειας τριγυρίζει στο μυαλό του το τελευταίο διάστημα και θεωρεί πως «είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει κανείς στη ζωή του».

«Είμαι σίγουρα οικογενειάρχης. Αυτό που θέλω να κάνω και δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι ένα παιδί», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην ραδιοφωνική εκπομπή «Hart to Heart» και πρόσθεσε: «Είναι το όνειρό μου. Δεν το λέω έτσι αυθόρμητα. Το έχω σκεφτεί πολύ και είναι το όνειρό μου».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, στο μυαλό του η ιδέα της πατρότητας φαντάζει πολύ διασκεδαστική και θεωρεί πως είναι ένας τρόπος για να βελτιώσει τον εαυτό του.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος, όταν σκέφτομαι αυτό το κεφάλαιο. Νιώθω σαν να προετοιμάζομαι ήδη μέσα μου για αυτό. Απλώς προσπαθώ να είμαι εντάξει και με τον καιρό, να εξελίσσομαι ώστε να γίνομαι καλύτερος», δήλωσε ο κωμικός.


Κλείσιμο
Ανέφερε μάλιστα, πως ίσως τα παιδικά του χρόνια να έπαιξαν μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι θέλει να γίνει πατέρας τόσο νέος. Ο Πιτ Ντέιβιντσον έχασε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν πυροσβέστης, στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, σε ηλικία μόλις 7 ετών. Έκτοτε, έπασχε για πολλά χρόνια από κατάθλιψη, ενώ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πνίγοντας τον εαυτό του, όταν ήταν 9 ετών.

Αν και τόσο ο ίδιος, όσο και η Κιμ Καρντάσιαν έχουν δηλώσει πως δεν βιάζονται να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδί, η έντονη επιθυμία του, καθώς και ο έρωτας που νιώθουν ο ένας για τον άλλο, ίσως φέρει νωρίτερα τον καρπό του έρωτά τους.




Ειδήσεις σήμερα:

O Mπαχτσελί, ο προκλητικός χάρτης και η σιγή Ερντογάν

Σήμερα η απόφαση για Λιγνάδη για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμών

Πυρκαγιά στα γραφεία της εφημερίδας Real
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης