Ο Μάικλ Όουεν για τη συμμετοχή της Τζέμα στο «Love Island»: Κανένας πατέρας δεν θέλει να βλέπει την κόρη του έτσι

Ο Μάικλ Όουεν για τη συμμετοχή της Τζέμα στο «Love Island»: Κανένας πατέρας δεν θέλει να βλέπει την κόρη του έτσι

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου αδυνατεί να διαχειριστεί πως το... κοριτσάκι του συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι όπου αλλάζει τους άνδρες σαν τα πουκάμισα

kori-owen-arthro
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Μάικλ Όουεν βρισκόταν εκτός χώρας στις αρχές της εβδομάδας, όταν η 19χρονη κόρη του Τζέμα έκανε το ντεμπούτο της στο ριάλιτι «Love Island». Και επειδή ένας πατέρας δεν μπορεί να λείπει για πάντα από το σπίτι του, όταν επέστρεψε και άνοιξε την τηλεόραση σίγουρα θα το έπαθε το σοκ.

Ο πρώην αστέρας της Εθνικής Αγγλίας και της Λίβερπουλ δεν είχε παρακολουθήσει ούτε ένα επεισόδιο του αμφιλεγόμενου σόου γνωριμιών μέχρι εκείνη τη στιγμή, που είδε την κόρη του.

Σοκ για τον Μάικλ Όουεν

«Εκεί στην οθόνη ήταν το κοριτσάκι μου («το καμάρι μου και η χαρά μου») που την είδα όχι μόνο να χοροπηδάει φορώντας ένα μπικίνι, αλλά, αργότερα, την είδα να αγκαλιάζεται στο κρεβάτι με έναν άνδρα οκτώ χρόνια μεγαλύτερό της. Έναν Ιταλό επιβήτορα που λεγόταν Νταβίντ. Δεν είναι κάτι που κάθε πατέρας θέλει να βλέπει, έτσι δεν είναι;», είπε ο Μάικλ Όουεν εμφανώς στεναχωρημένος και απογοητευμένος με την κόρη του.


Ανήμπορος να αντιδράσει ο ίδιος παραδέχεται ότι ήταν λίγο μπερδεμένος με τους κανόνες του «Love Island», ιδιαίτερα με εκείνον που προβλέπει ότι οι διαγωνιζόμενοι που γνωρίζονται ελάχιστα μεταξύ τους μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι, αλλά η σύζυγός του Λουίζ αισθάνεται ακόμα χειρότερα.

«Είπα στη Λουίζ, "πρέπει στ' αλήθεια να κοιμούνται μαζί, στο ίδιο κρεβάτι;". Είπε "ναι". Της είπα "δεν το περίμενα αυτό"».

Με σφιγμένα δόντια και κομμένη την ανάσα

Κλείσιμο
Παρακολουθούσε, με σφιγμένα δόντια και κομμένη την ανάσα, αλλά θέλει να τονίσει ότι θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα. «Ευτυχώς για μένα, δεν υπήρξε σωματική επαφή. Η Τζέμα είχε την πλάτη της στον τύπο. Υπήρχε χώρος ανάμεσά τους. Σκέφτηκα, "Καλό κορίτσι". Κανένας πατέρας δεν θέλει να δει σωματική επαφή, έτσι δεν είναι; Εγώ σίγουρα όχι. Αν υπάρξει σωματική επαφή, νομίζω ότι θα πετάξω κάτι στην οθόνη. Δεν θέλω να δω φιλιά. Μη με κάνετε να δω φιλιά».



«Δεν ήξερα τίποτα για το σόου, αλλά η ανησυχία της ήταν ότι θα έπρεπε να φιλήσει το ένα παλικάρι και το άλλο και το επόμενο. Έλειπα και δεν είδα το πρώτο επεισόδιο, αλλά η μητέρα της μου είπε ότι υπήρχε πιθανότητα να πρέπει να χορέψει - να χορέψει στην αγκαλιά του ή κάτι τέτοιο - κάτι που θα προκαλούσε δυσφορία στην Τζέμα. Αλλά υποθέτω ότι όσο περισσότερο καιρό θα είναι μέσα, τόσο πιο χαλαρή θα είναι σε τέτοιου είδους πράγματα».


Η σύζυγός του είναι ακόμα πιο νευρική από τότε που η Τζέμα μπήκε στη διάσημη βίλα του «Love Island» και, μέσα σε μια νύχτα, έγινε θύμα άθλιου τρολαρίσματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Τζέμα έχει κατηγορηθεί σχεδόν για τα πάντα – ότι είναι πολύ χοντρή, πολύ αδύνατη, πολύ μελαχρινή, πολύ σνομπ. «Είναι δύσκολο γιατί έχω άλλα τρία παιδιά τον James, 16 ετών, την Emily, 14 ετών, και την Jessica, 12 ετών και αυτή είναι η αδελφή τους και διαβάζουν όλα αυτά τα πράγματα. Η Λουίζ είναι πολύ αναστατωμένη με όλο αυτό. Μπορείτε να πείτε "μην το διαβάζετε", αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο».

Σε άλλο σημείο είπε ο Όουεν: «Ξέρω ότι έχω συνηθίσει σε τέτοιου είδους κριτική- αν κοιτάξεις τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα νομίζεις ότι το 70% του κόσμου με μισεί, αλλά είναι διαφορετικό όταν πρόκειται για την κόρη σου. Για τη Λουίζ είναι πιο δύσκολο ακόμα».

Jemma


Οι σκληρότερες επικρίσεις για την Τζέμα αφορούν την εξωτερική της εμφάνιση ή την προσωπικότητά της με τον πατέρα της να απαντά: «Η προσωπικότητα. Είναι το πιο καταπληκτικό κορίτσι που θα μπορούσες να γνωρίσεις. Είναι έξυπνη, αστεία και ευγενική. Δεν είναι διπρόσωπη. Είναι πιστή, ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Είναι ακόμα το μωρό μας. Είναι ένα πολύ σύγχρονο γονεϊκό δίλημμα το πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το γεγονός η κόρη σου να τελειώνει το σχολείο και να φεύγει για το “Love Island”».

Ειδήσεις σήμερα:

Τζάστιν Μπίμπερ: Ανακοίνωσε ότι παρέλυσε το μισό του πρόσωπο - Δείτε βίντεο


Power Pass: Την Πέμπτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι


Κακοκαιρία «GENESIS»: Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης