Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Οι πικάντικες και σέξι φωτογραφίες στο Instagram

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Οι πικάντικες και σέξι φωτογραφίες στο Instagram

Για ακόμα μια φορά η influencer ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη

Emil
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέβασε πικάντικες και σέξι φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram μία ημέρα μετά τα 31α γενέθλιά της. Η influencer έδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της φορώντας αποκαλυπτικό μπικίνι το οποίο τόνιζε ιδιαίτερα τα οπίσθιά της. Το μοντέλο ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα καφέ πλεκτό καπέλο με λευκά λουλούδια κεντημένα σε αυτό.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε
emily
emily1
emily2
emily3
emily4


«Η ομορφιά ήταν ο δικός μου τρόπος να είμαι ξεχωριστή»
Στο βιβλίο της με τίτλο «My Body», η 30χρονη σήμερα Ρατακόφσκι αναλύει το τίμημα της ομορφιάς που χρειάστηκε να πληρώσει η ίδια. Από πολύ μικρή ηλικία, η Ρατακόφσκι είχε καταλάβει ότι η εμφάνισή της την έκανε να ξεχωρίζει, ιδίως στα μάτια των γονιών της.
Μεγαλώνοντας ως μοναχοπαίδι στο Σαν Ντιέγκο, άκουγε συχνά τη μητέρα της να αφηγείται ιστορίες από την εποχή που η ίδια ήταν μια εντυπωσιακή καλλονή. Η Κάθι, φιλόλογος στο επάγγελμα, περιέγραφε πως, όταν ήταν μικρή, έμοιαζε με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ ή τη Βίβιαν Λι, πως τα αγόρια τη λάτρευαν και την «έστηναν» κάτω από το παράθυρο του σπιτιού της, ενώ τα κορίτσια τη ζήλευαν και την υπονόμευαν. Μέσω αυτών των αφηγήσεων η Ρατακόφσκι πείστηκε ότι αυτή θα ήταν και η δική της κληρονομιά.

«Προσπαθούσα να υπολογίσω πού ακριβώς πίστευαν οι γονείς μου ότι ανήκω στον κόσμο των καλλονών. Έδειχνε να είναι σημαντικό και για τους δύο, ιδίως για τη μητέρα μου, να θεωρείται η κόρη τους όμορφη», γράφει το μοντέλο. Όπως αποκαλύπτει, τα βράδια προσευχόταν να την κάνει ο θεός «την πιο όμορφη».

«Η ομορφιά ήταν ο δικός μου τρόπος να είμαι ξεχωριστή. Όταν ήμουν ξεχωριστή, τότε ήταν που ένιωθα πιο θερμή την αγάπη των γονιών μου», γράφει η 30χρονη.

Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρας που είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ «στα σκαριά» και ο Μητσοτάκης σε περιοδείες με εκλογικό χρώμα

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η… αμνησία του Μαρτίκα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης