Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Πώς δεν... «χάσαμε το κορμί, πατριώτη» - Αποκάλυψε ότι ήθελε να γίνει... αρχιτέκτονας!

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Πώς δεν... «χάσαμε το κορμί, πατριώτη» - Αποκάλυψε ότι ήθελε να γίνει... αρχιτέκτονας!

Το διάσημο μοντέλο μίλησε για όσα τη δυσκόλεψαν και την έκαναν να σκεφτεί τη στροφή στην καριέρα της

emily-ratajkowski-arthro
Μπορεί η Έμιλι Ραταϊκόφσκι να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του εξωτερικού, όμως όπως αποκάλυψε, αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες μέχρι να φτάσει ως εκεί.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Harper's Bazaar η 30χρονη καλλονή μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που έζησε στην αρχή της καριέρας της, καθώς θεωρούσε τον εαυτό της «μία αποτυχία» και δεν πίστευε ποτέ ότι θα φτάσει τόσο ψηλά.


Το μοντέλο από την Αμερική ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 14 ετών, με φωτογραφίσεις για καμπάνιες παιδικής ένδυσης και αργότερα έκανε το πέρασμά της και από το τηλεοπτικό γυαλί με μικρούς ρόλους.

Η καριέρα της εκτοξεύτηκε το 2012, όταν συμμετείχε στο βίντεο κλιπ «Blurred Lines» του Robin Thicke. Αν και όλος ο κόσμος γνώριζε το όνομά της, εκείνη άρχισε να αμφιβάλλει για τον εαυτό της.

Κλείσιμο
Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell (Official Music Video)


«Πέρασα πολλές στιγμές που ένιωθα ότι είμαι μία αποτυχία και τίποτα άλλο. Γενικά, είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου. Αλλά όλα αυτά τα σχόλια που άκουγα, με έκαναν να αμφιβάλλω για το τι κάνω. Ειδικά, όταν δεν κατάφερνα να κλείσω κάποια δουλειά ή έχανα κάτι που πίστευα, τότε φοβόμουν ότι η καριέρα μου τελειώνει εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, την περίοδο εκείνη παραλίγο να παρατήσει το μόντελινγκ και να ξεκινήσει σπουδές στο UCLA ως αρχιτέκτονας.


«Θεωρούσα πιο σωστό να κάνω στροφή στην καριέρα μου. Όταν ξεκίνησα τις σπουδές μου, άφησα εντελώς στην άκρη ό,τι είχε να κάνει με αυτόν τον χώρο. Τότε, ήταν όμως που κατάλαβα ότι αυτό που χρειαζόμουν είναι να κάνω ένα διάλειμμα και να ανασυγκροτηθώ, όχι να τα παρατήσω», δήλωσε το μοντέλο.


Πλέον, η Ραταϊκόφσκι  είναι μία από τις διασημότερες γυναίκες της παγκόσμιας showbiz και έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, έχει κάθε δικαίωμα να αποφασίζει μόνη της για τις δουλειές που αναλαμβάνει.


«Αυτό μου αρέσει τώρα στη δουλειά μου. Όλα είναι στο δικό μου χέρι. Κανείς δεν με ελέγχει. Και οι αποτυχίες μου πλέον, είναι κάτι σαν μικρά εμπόδια, που ξεπερνώ με μεγάλη ευκολία. Μπορώ να διαχειριστώ πολύ εύκολα τους ανθρώπους που λένε όχι», είπε κλείνοντας.





Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης