Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η… αμνησία του Μαρτίκα – Δείτε βίντεο

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η… αμνησία του Μαρτίκα – Δείτε βίντεο

Η επική φάρσα, οι διευκρινίσεις, για την «ηθική αυτουργό»,  ο τραυματισμός της Βρισηίδας, ο τετ α τετ του μοντέλου με τον Σπύρο στο «δέντρο τους» και η μάχη για την 3η ασυλία

tala
Ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor μετά την 2η ήττα των Κόκκινων από τους Μπλε στο 3ο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Ο Τάλα που βγαίνει στον τάκο για 1η φορά μπαίνει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, τον Σπύρο Μαρτίκα με τη 10η υποψηφιότητα και την Βρισηίδα Ανδριώτου με την 5η και μένει να φανεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού αν θα τους… χωρίσει ή θα αποχωρήσει.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/6) η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε ότι βρέθηκε στην συγκεκριμένη θέση γιατί αποτελεί την «εύκολη λύση» για τους συμπαίκτες της σημειώνοντας πως είναι καλύτερη αγωνιστικά από την Ασημίνα και έδειξε πως δεν φοβάται που βρίσκεται στον τάκο απέναντι στον… εξολοθρευτή.
«Το ζεύγος του Survivor, το πρώην ζεύγος, είναι στον τάκο μαζί, εκεί είναι η ειρωνεία. Δεν είμαστε μαζί στο Survivor πια αλλά είμαστε μαζί στον τάκο. Δεν φοβάμαι τον Σπύρο, όλοι τον φοβούνται αλλά όχι εγώ» είπε η παίκτρια της Μπλε ομάδας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckkyaqzrl7j5)


Κλείσιμο
Την ίδια ώρα η Ασημίνα τα είχε με τον Σπύρο και με τα όσα υποστήριξε στο συμβούλιο της Τρίτης, όπου της χρέωσε «ηθική αυτουργία» στο χωρισμό του με τη Βρισηίδα, με το «βουνό» να χαρακτηρίζει τον φαρμακοποιό «φοβερό ηθοποιό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckkycb2qhz89)


Ξαφνιασμένη με την στάση του Σπύρου και το γεγονός ότι την υποστήριξε ήταν η Βρισηίδα, η οποία «κάλυψε» την Ασημίνα, διευκρινίζοντας πως δεν φταίει για ό,τι συνέβη μεταξύ των δυο τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckkyera5pzs1)


Ο Σπύρος Μαρτίκας εκτός από… υποψήφιος δήμαρχος έδειξε τελικά πως το έχει και με την ηθοποιία σε σημείο που θα μπορούσε να πάρει… Όσκαρ υποκριτικής. Ο 45χρονος φαρμακοποιός ετοίμασε μια επική φάρσα για συμπαίκτες και αντιπάλους. Προσποιήθηκε ότι από το χτύπημα στο κεφάλι που είχε την προηγούμενη ημέρα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την 2η ασυλία είχε πάθει «αμνησία» και είχε ξεχάσει τα ονόματα των υπόλοιπων παικτών, οι οποίοι είχαν μαζευτεί γύρω του και προσπαθούσαν να του εξηγήσουν πού βρίσκεται. Βλέποντας τις αντιδράσεις των Στάθη και Τάλα, ο Σπύρος δεν άντεξε και τα γέλια του… έριξαν αυλαία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckkyhnjdfae9)


Στη συνέχεια ο Σπύρος συνάντησε την Βρισηίδα στο «δέντρο τους» και θέλησαν να λύσουν τις διαφορές του, αλλά και να του εξηγήσει ότι δεν φταίει η Ασημίνα για τον χωρισμό τους, αλλά η ίδια. Μοντέλο και φαρμακοποιός φάνηκε να τα βρήκαν, λίγο πριν μάθουν αν πρόκειται να αποχωρήσει ένας από τους δυο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckkyjrr85qd5)


Στο αγώνισμα για την 3η ασυλία οι μπλε ξεκίνησαν πολύ δυνατά με ένα σερί 4-0 , όμως έχασαν με τραυματισμό την Βρισηίδα, η οποία έδειξε να έχει ενοχλήσεις στο πόδι μετά την ήττα της από τη Σταυρούλα και τη μείωση του σκορ σε 4-2. Το μοντέλο έσπευσε να σηκώσει στα χέρια για να τη μεταφέρει στον πάγκο η Ασημίνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckkzmffeh7pt)


Ο τραυματισμός της Βρισηίδας δεν εμπόδισε τους Μπλε να πάρουν το πρώτο σκέλος του αγώνα με 8-5.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckkzp05czlk1)


Στο 2ο σκέλος οι Κόκκινοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την απουσία της Βρισηίδας, όμως οι Μπλε έδειξαν να παίζουν και για την συμπαίκτρια τους και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ Άρης, Νίκος και Ασημίνα κατάφεραν να το ανατρέψουν και να κάνουν το 8-5 εξασφαλίζοντας την 3η ασυλία και 2η για την ομάδα τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckl0jgreqxjt)


Οι Μπλε πήγαν να φάνε και να ξεκουραστούν σε μια βίλα και οι Κόκκινοι να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο παίκτης που θα μπει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Πάντως ο Σπύρος ξεκαθάρισε πως δεν τον νοιάζει αν θα φύγει η Βρισηίδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckl1bkcthkn5)


Στο Συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός αποθέωσε τον Μαρτίκα για τη φάρσα του με την … αμνησία και αναρωτήθηκε αν από το τετ α τετ που είχαν ο φαρμακοποιός με τη Βρισηίδα βγήκε κάτι θετικό, με το πρώην ζευγάρι να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα βρει ξανά στο μέλλον εφόσον παραμείνουν και οι δυο στον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckl1jb0vw67l)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckl1w8thbvpt)


Όταν οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στον κάλπη η… μάχη δόθηκε μεταξύ Στάθη Σχίζα (2 ψήφους) και Γιώργου Ταλάντσεβ (3 ψήφους) με τον 28χρονο ξενοδόχο να βγαίνει για 1η φορά στον τάκο του Survivor.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckl2617zotwh)



Ειδήσεις σήμερα:

«Η αντικατασκοπεία δεν έχει νόημα, τα επιτελεία είναι ελβετικό τυρί», εξερράγη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Πυροβόλησε τη σύζυγό του στο στήθος με την καραμπίνα - Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση για την 59χρονη στη Δράμα

Έπεσαν οι υπογραφές για το καζίνο στο Ελληνικό – Επένδυση άνω του 1 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης