Τη Μύκονο επέλεξαν για τις πασχαλινές τους διακοπές η Ολυμπία Χοψονίδουκαι οΒασίλης Σπανούλης. Το μοντέλο θέλησε να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα και φόρεσε μπικίνι που τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της και πήγε στην παραλία της Φτελιάς όπου την εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV να χαλαρώνει ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα.
Η Ολυμπία διαθέτει αναλογίες που σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπουν μητέρα έξι παιδιών!
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.