Κιμ Καρντάσιαν: «Σοβαρεύει» η σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον - Για βόλτα με την κόρη της βγήκε ο ηθοποιός

Κιμ Καρντάσιαν: «Σοβαρεύει» η σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον - Για βόλτα με την κόρη της βγήκε ο ηθοποιός

Ο Ντέιβιντσον πέρασε χρόνο με τη Νορθ και την κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, γεγονός που αποδεικνύει ότι αρχίζει να «ενσωματώνεται» στην οικογένεια

petekim
Η σχέση της Κιμ Καρντάσιαν και του Πιτ Ντέιβιντσον πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα, φαίνεται πως ο ηθοποιός περνάει χρόνο πλέον, και με τα παιδιά της αγαπημένης του.

Βίντεο που εξασφάλισε η ιστοσελίδα ΤΜΖ, δείχνει τον Πιτ Ντέιβιντσον να οδηγάει ένα ροζ αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρισκόταν η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, Νορθ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μαζί τους ήταν και η Πενέλοπε, η κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του πρώην της, Σκοτ Ντίσικ.

Pete Davidson And North West Joy Ride, Hang with Kim Kardashian's Family | TMZ

Πρόκειται λοιπόν, για μία «οικογενειακή έξοδο», για την οποία σίγουρα δεν θα συμφωνούσε ο Κάνιε Γουέστ, αφού έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια το «μίσος» που τρέφει για τον σύντροφο της πρώην συζύγου του.

Κλείσιμο
Μάλιστα, σε ανάρτηση που είχε κάνει παλαιότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, υποστήριζε πως «σε καμία περίπτωση δεν θα επέστρεπε στον Ντέιβιντσον να γνωρίσει τα παιδιά του». Όπως όλα δείχνουν όμως, δεν είναι στο χέρι του.

west

Η σχέση του ζευγαριού μετράει πλέον, έξι μήνες και όπως φαίνεται, έχει ξεκινήσει να σοβαρεύει. Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα πρώτα τους κοινά στιγμιότυπα.

Το βασικότερο όμως, είναι πως ο Πιτ αποτελεί πλέον, ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της, ενώ δείχνει πως έχει ενσωματωθεί κανονικά στην οικογένεια.




Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων για την Τζωρτζίνα - Στο μικροσκόπιο οι αναζητήσεις της Πισπιρίγκου στο Διαδίκτυο

Ανοιχτό το σενάριο εγκληματικής ενέργειας για την πτώση τρανς γυναίκας στο Αιγάλεω - «Το μυαλό μας πάει παντού» λένε συγγενείς

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου»: Απαρηγόρητη για τον Μάνο η Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης