Πτώση τρανς γυναίκας στην Ιερά Οδό: Ανοιχτό το σενάριο εγκληματικής ενέργειας - «Το μυαλό μας πάει παντού» λένε συγγενείς

Πτώση τρανς γυναίκας στην Ιερά Οδό: Ανοιχτό το σενάριο εγκληματικής ενέργειας - «Το μυαλό μας πάει παντού» λένε συγγενείς

Η 28χρονη νοσηλεύεται στην εντατική -  Από το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον γίνεται λόγος για μια κοπέλα που δεν έδειξε κάποιο σημάδι ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της - «Το μυαλό μας πάει παντού και όλα μπορεί να έχουν συμβεί», λέει στο protothema.gr ο αδελφός της

FB_IMG_1649257089908
Συνεχίζεται το θρίλερ με το σοβαρό τραυματισμό της 28χρονης τρανς, Κασσιόπης, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της στο Αττικό Νοσοκομείο ύστερα από πτώση στο κενό από τον 3ο όροφο ενός εμπορικού κέντρου στην Ιερά Οδό.

Η 28χρονη νοσηλεύεται ως πολυτραυματίας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τα αίτια πίσω από την πτώση.

Αρχικά, το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας είχε αποκλειστεί, ωστόσο, άτομα από το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον κάνουν λόγο για μια κοπέλα που δεν έδειξε κάποιο σημάδι ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.

FB_IMG_1649257062305
IMG-20220406-WA0001_1_


Για αυτό το λόγο, οι αστυνομικοί συλλέγουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το εμπορικό κέντρο ώστε να καταλήξουν αν η 28χρονη πήδηξε μόνη της από τον 3ο όροφο του κτιρίου ή κάποιος άλλος την έσπρωξε στο κενό.

Κλείσιμο
«Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Δεν ξέραμε και ούτε μας είχε δείξει κάτι. Το μυαλό μας πάει παντού και όλα μπορεί να έχουν συμβεί», λέει στο protothema.gr ο αδελφός της ενώ η φίλη της, Καλλιστώ, δεν μπορεί να πιστέψει πως η 28χρονη Κασσιόπη προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

«Ολα τα θεωρώ πιθανά. Αλλά αν μου το έλεγες πολύ παλιά που είχε πάθει καταθλιψαρα, ναι θα σου έλεγα αυτοκτονία. Τώρα, ήταν καλά τον τελευταίο καιρό», τονίζει η φίλη της.

Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τους εργαζόμενους στο εμπορικό κέντρο να λένε πως χθες το βράδυ είδαν την 28χρονη να κάνει βόλτες στο κτίριο.

Η 28χρονη Κασσιόπη είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα άτομα στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Με πλούσια, ακτιβιστική δράση έχει συμμετάσχει στο Thessaloniki Queer Arts Festival ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στο πρότζεκτ Milky Way, μια μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων, καθώς και στο βιντεοκλίπ του τραγουδοποιού Bhukhurah.

BHUKHURAH - Παράμερα (Paramera) [Official Video]


Πρόσφατα αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και συμμετείχε ως performer σε αρκετά ακτιβιστικά events.

Ειδήσεις σήμερα

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα: Ακινητοποιημένα τα Μέσα Μεταφοράς – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία

Ο Ζελένσκι κέρδισε τον πόλεμο της επικοινωνίας με Αριστοτέλη και social media - Αύριο η ομιλία του στη Βουλή

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για 4η δόση - Αλλαγές και στον βασικό εμβολιασμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης