Ο Κάνιε Γουέστ τα μετάνιωσε όλα - Υποσχέθηκε στην Κιμ Καρντάσιαν ότι θα ζητήσει βοήθεια

Ο Κάνιε Γουέστ τα μετάνιωσε όλα - Υποσχέθηκε στην Κιμ Καρντάσιαν ότι θα ζητήσει βοήθεια

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι ο ράπερ ενημέρωσε την πρώην σύζυγό του, πως θα φύγει μακριά για να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος πατέρας

kanye-kim-01
Ο Κάνιε Γουέστ φαίνεται ότι ηρέμησε και αντιλήφθηκε όλα όσα προκάλεσε στην πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, το τελευταίο διάστημα.

Μετά από μία σειρά βίαιων στίχων και απειλητικών σκηνών σε βίντεο κλιπ, με στόχο την Κιμ και τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον, ο ράπερ μάλλον κατάλαβε ότι οι πράξεις του έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην οικογένειά του και κυρίως στη σχέση με τα παιδιά του.

west_kim_xr


Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Κάνιε είναι πολύ πιθανό να αναζητήσει βοήθεια σε ειδική μονάδα θεραπείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γουέστ αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τη Mirror, προβλήματα διπολικής διαταραχής, από τα οποία συνήλθε μετά από καιρό και κύριο μέλημά του είναι να γίνει ένας καλός πατέρας για τα τέσσερα παιδιά, που έχει αποκτήσει με τη διάσημη τηλεπερσόνα.



Πληροφορίες της Page Six αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή, ο Ye είναι αφοσιωμένος σε μια υγιή και ομαλή συνεργασία με την Κιμ, για το μεγάλωμα των παιδιών του , ενώ της υποσχέθηκε, ότι δεν θα κάνει άλλες προκλητικές δηλώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος μάλιστα, ανέφερε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πως σκοπεύει να φύγει κάπου μακριά για να «θεραπευτεί».

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο, αν ο Γουέστ θα μεταβεί σε μονάδα θεραπείας, αφού έχει μείνει στο Λος Άντζελες για να είναι με τα τέσσερα παιδιά του.
Η συμπεριφορά του Γουέστ μάλλον αποτελεί παρελθόν, αφού κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι ο ράπερ θα ξαναβρισκόταν στον ίδιο χώρο με την Κιμ, ύστερα από τον μεγάλο διαδικτυακό «πόλεμο» που ξέσπασε ανάμεσά τους. Κι όμως, πριν από λίγες ημέρες οι δυό τους πήγαν μαζί να παρακολούθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα του γιου τους. Τα παιδιά τους είναι για ακόμη μία φορά, ο λόγος που ενώνει τους πρώην συζύγους. 
Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στον Πλατανιά στο νότιο Πήλιο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότεροι από 3.000 άμαχοι απομακρύνθηκαν από τη Μαριούπολη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το θέατρο της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης