Κάνιε Γουέστ εναντίον Πιτ Ντέιβιντσον: Ο διαδικτυακός πόλεμος για τα... μάτια της Κιμ Καρντάσιαν

Κάνιε Γουέστ εναντίον Πιτ Ντέιβιντσον: Ο διαδικτυακός πόλεμος για τα... μάτια της Κιμ Καρντάσιαν

Η κόντρα του ράπερ με τον ηθοποιό - Το παραλήρημα του Κάνιε, η «σιωπή» του Πιτ και η «ανωτερότητα» που διατηρεί σε όλη αυτή την κατάσταση η Κιμ Καρντάσιαν

kanye-davidson-arthro
Η σχέση του Πιτ Ντέιβιντσον με την Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να μετράει μόλις κάποιους μήνες, όμως έχει περάσει ήδη «δια πυρός και σιδήρου».

Όσο κι αν ξαφνιάστηκαν από αυτόν τον «ιδιαίτερο» δεσμό, οι θαυμαστές της Κιμ έσπευσαν από τις πρώτες κιόλας ημέρες να αποθεώσουν το ζευγάρι, με τις αναρτήσεις τους στο Twitter να διαδέχονται η μία την άλλη.

Εκείνος που δεν έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα με την είδηση ήταν φυσικά, ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ.

Αν και αρχικά, θεωρούσε πως η σχέση τους θα λήξει σύντομα και κρατούσε «χαμηλούς τόνους», δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό του, όταν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο.

Αρχικά, προσπάθησε να είναι «διακριτικός» και αγόρασε μία κατοικία αξίας 4,5 εκατ. δολαρίων ακριβώς απέναντι από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν.

Η ίδια ωστόσο, δεν επηρεάστηκε καθόλου από την κίνησή του, αφού ούτε για αστείο δεν σκέφτεται να επιστρέψει στον Ye. Άλλωστε, δύο μέρες μετά την «επένδυση» του ράπερ, εκείνη κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιό τους.


Λίγες ημέρες μετά, ο Κάνιε Γουέστ έκανε το πρώτο του δημόσιο ξέσπασμα, δείχνοντας ξεκάθαρα πλέον, πως το πρόβλημά του δεν ήταν τόσο ο χωρισμός του από την Κιμ, αλλά η σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

«Είμαι ο πλουσιότερος μαύρος και ο πατέρας της Νορθ και η ασφάλεια με εμποδίζει να μπω στο δωμάτιο της κόρης μου. Και ακούω ότι ο νέος φίλος της (εννοώντας τον Πιτ Ντέιβιντσον) είναι μέσα στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ καν να μπω μέσα. Η ασφάλεια δεν θα μπει ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά μου και τα παιδιά μου δεν θα ξαναμπούν στο TikTok χωρίς την άδειά μου», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος σε έναν λογαριασμό που άνοιξε η Νορθ μαζί με τη μητέρα της, στο TikTok.

Κλείσιμο
Kanye West Says Nothing Will Keep Him From His Children.

Ένα τραγούδι, που κυκλοφόρησε μία εβδομάδα αργότερα ο ράπερ με τον τίτλο Eazy, ήταν ο καλύτερος τρόπος για εκείνον, να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του τόσο προς την Κιμ, όσο και προς τον Πιτ.

Αρχικά, ο ράπερ αναφέρεται στο διαζύγιό τους και τονίζει πως ακόμα και στο δικαστήριο, θα πάνε «μαζί». «Έχουμε το καλύτερο διαζύγιο όλων των εποχών, κι αν πάμε στο δικαστήριο, θα πάμε μαζί. Πάρε και την αδελφή σου, αν θες, θα πάμε στο σπίτι της Kourt μαζί», λένε οι στίχοι του αρχικά.

Στη συνέχεια, όμως, ο ράπερ αποφάσισε να ξεκαθαρίσει πόσο τον ενοχλεί ο νέος σύντροφος της πρώην συζύγου του και να του δώσει ίσως, μία προειδοποίηση.

«Ο Θεός με έσωσε από εκείνο το τρακάρισμα, μόνο για να πλακώσω τον Πιτ Ντέιβιντσον στο ξύλο», λέει.


Ωστόσο, δεν κατάφερε να «τρομάξει» τον κωμικό. Ο ηθοποιός όχι μόνο δεν ενοχλείται από τις απειλές του ράπερ, αλλά τις θεωρεί επίσης, «γελοίες».

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού είχε δηλώσει στο Page Six πως: «Ο Πιτ θεωρεί ότι όλα αυτά είναι εντελώς γελοία. Όχι μόνο οι απειλές του Κάνιε, αλλά όλο αυτό το δράμα των Γουέστ-Καρντάσιαν. Το διασκεδάζει».

Επιπλέον, ανέφερε πως το μόνο που δείχνει να ενοχλεί τον Πιτ Ντέιβιντσον είναι οι παπαράτσι και το γεγονός ότι θέλουν να γνωρίζουν και την παραμικρή του κίνηση.


Ο Ye όμως, δεν φάνηκε να πτοείται από τους χαρακτηρισμούς του ηθοποιού. Αντιθέτως, φαίνεται πως το σχόλιό του ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Μία πηγή από το περιβάλλον του ράπερ είχε δηλώσει στην Sun πως ο Κάνιε «πιστεύει ότι η σχέση της Κιμ με τον Ντέιβιντσον είναι ψεύτικη και το κάνει για να του τη σπάσει». Όταν όμως, είδε ότι η σχέση τους προχωράει κανονικά, έκανε τα πάντα για να την καταστρέψει.

Αρχικά, ξεκίνησε να υποτιμά με κάθε τρόπο δημόσια τον ηθοποιό. «Είναι ηθοποιός, έχει σχέση με την Καρντάσιαν και συνεχίζει να ψωνίζει από φθηνά εμπορικά», είχε αναφέρει ο ράπερ.


Η στάση της Κιμ, η οποία δείχνει ανωτερότητα και δεν ασχολείται με κανένα από τα «ξεσπάσματα» του ράπερ φαίνεται πως ενοχλεί ακόμα παραπάνω τον Ye.

Έχοντας πλέον, ως καθημερινή του συνήθεια το να επιτίθεται στον Πιτ Ντέιβιντσον, κυκλοφόρησε ακόμα ένα «επιθετικό» τραγούδι.

Το City Of Gods κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και οι στίχοι του έχουν ξανά τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από τον κωμικό ηθοποιό, τον οποίο απειλεί ότι «θα αφήσει νεκρό, όταν βρεθεί ξανά στο Saturday Night Live», το οποίο και παρουσιάζει ο Ντέιβιντσον.

Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods (Official Audio)

Κι όλα αυτά, ήταν μόνο η αρχή μπροστά σε όσα ακολούθησαν αργότερα στα social media. Ο Κάνιε Γουέστ ξεκίνησε πραγματικά έναν «διαδικτυακό πόλεμο» με τον Πιτ, παρά το γεγονός ότι ο δεύτερος δεν είχε καν λογαριασμό στο Instagram τότε.

Η πρώτη του ανάρτηση ήταν μία φωτογραφία που είχαν τραβήξει παπαράτσι από κοινή έξοδο της Κιμ Καρντάσιαν με τον Ντέιβιντσον και εστιάζει στα ρούχα του, τα οποία έχει σχολιάσει και στο παρελθόν. Κάτω από αυτή έγραψε: «Κοίτα αυτόν τον τύπο. Αναρωτιέμαι αν το Instagram θα ρίξει τον λογαριασμό μου, επειδή σχολιάζω τον πρώην της Χίλαρι Κλίντον».


Σε άλλη ανάρτησή του στη συνέχεια, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από ένα πρόσφατο live που είχε κάνει ο ηθοποιός με τον φίλο του και αρραβωνιαστικό της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Τράβις Μπάρκερ, όπου και οι δύο εμφανίζονταν με τα εσώρουχα. Κάτω από αυτό έγραψε: «Δεν θα συναντήσεις ποτέ τα παιδιά μου».

kanye2

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, θέλοντας να εκφράσει και δημόσια την αγάπη του για την Καρντάσιαν, ο Κάνιε Γουέστ δημοσίευσε τα προσωπικά τους μηνύματα, στα οποία εκείνη εξοργισμένη του ζητάει να σταματήσει όλες αυτές τις επιθέσεις προς τον Πιτ.

kim2

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την ταινία «Baby Boy» του 2001, στην οποία ο Ving Rhames πιάνει με λαβή τον Tyrese Gibson. Στο στιγμιότυπο έγραψε: «Κατά απαίτηση της συζύγου μου να μην του κάνει κανείς κάτι, θα το αναλάβω μόνος μου».

kim3

Στα κείμενα η Κιμ αναφέρει ότι ο ο Γουέστ «δημιουργεί ένα επικίνδυνο και τρομακτικό περιβάλλον και κάποιος θα πληγώσει τον Πιτ και αυτό θα είναι δικό του λάθος», λέγοντας αργότερα πως: «Υπάρχουν επικίνδυνοι άνθρωποι εκεί έξω και αυτό είναι τρομακτικό».

kim

Ο ράπερ απάντησε: «Θα κάνω πάντα τα πάντα για να προστατεύσω εσένα και την οικογένειά μας για πάντα. Και σε άκουσα και είπα σε όλους να φροντίσουν να μην συμβεί τίποτα».

Ο Πιτ Ντέιβιντσον, ο οποίος κρατούσε κλειστό τον λογαριασμό του στο Instagram, επανήλθε στην πλατφόρμα στις 16 Φεβρουαρίου και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν ότι με τη κίνηση αυτή, σκοπεύει να «εκδικηθεί» τον πρώην άντρα της συντρόφου του, που τον τελευταίο καιρό του έχει ανοίξει «πόλεμο».

Ενώ ο Kάνιε Γουέστ, τον ακολούθησε αμέσως, εκείνος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση.

Ο ράπερ φρόντισε λοιπόν, να τον «ενοχλήσει» ξανά, αφού βλέπει ότι τα «χτυπήματά» του δεν έχουν αντίκρισμα.

Μετά το «παραλήρημα» στο Instagram, ο Γουέστ αυτή τη φορά πήγε την «κόντρα» τους ακόμα πιο μακριά.

Αφού δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δεχτεί ότι η πρώην σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν έχει σχέση με τον κωμικό ηθοποιό, «η μόνη λύση που του έμενε» ήταν να τον «σκοτώσει». Έστω στο νέο του βίντεοκλιπ.

The Game, Kanye West - Eazy (Official Music Video)

Στο μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Eazy», ένα καρτούν με τη μορφή του ράπερ απαγάγει μία φιγούρα που μοιάζει με τον Πιτ Ντέιβιντσον, τη θάβει ζωντανή και στη συνέχεια την αποκεφαλίζει.

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο ο Κάνιε Γουέστ φρόντισε να το κάνει ξεκάθαρο σε όσους δεν κατάλαβαν ότι η «καρικατούρα» είναι ο σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν, με μία ατάκα.

«Έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Εκτός από τον Skete», έγραψε, ενώ στο τέλος η λέξη Skete φαίνεται να έχει αντικατασταθεί με τη φράση «ξέρετε ποιον».

skete

Το βίντεο με διάρκεια 3 λεπτών και 54 δευτερολέπτων μέσα σε 24 μόλις ώρες κατάφερε να ξεπεράσει τα 5,5 εκατ. views.

Ο κωμικός ηθοποιός πάντως, για άλλη μία φορά δεν έδειξε να «παίρνει στα σοβαρά» τον ράπερ.

Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του, τον θεωρεί «υστερικό».

«Δεν νιώθει καμία απειλή από τον Κάνιε Γουέστ, λόγω του βίντεο. Αντιθέτως, το βρίσκει γελοίο ή και κολακευτικό που είναι πλέον, ο πρωταγωνιστής του. Χρησιμοποιεί αυτή την κατάσταση για να ωριμάσει κι ο ίδιος. Είναι καλό και για την σχέση του με την Κιμ, τους φέρνει πιο κοντά. Καταφέρνει και γυρνάει όλο αυτό τον αρνητισμό σε θετική σκέψη», ανέφερε η πηγή στο Page Six.

Λίγες ημέρες μετά το εν λόγω βίντεο, ο ράπερ κυκλοφόρησε ακόμη ένα. Αυτή τη φορά, όμως, μια μαϊμού κάνει τη «βρώμικη» δουλειά.

Βέβαια, το νέο βίντεο δεν κυκλοφόρησε χωρίς καμία αφορμή. Λίγες ώρες πριν, η διάσημη τηλεπερσόνα αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Ντέιβιντσον, δημοσιεύοντας δύο κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.


Το νέο χτύπημα λοιπόν, από τον Γουέστ ήταν αναμενόμενο. Στο νέο του κλιπ, ενώ ραπάρει το στίχο: «Ο Θεός με έσωσε από εκείνη τη συντριβή / Ακριβώς για να μπορέσω να νικήσω τον κ@λο του Πιτ Ντέιβιντσον», μία αιμόφυρτη μαϊμού δέρνει μία φιγούρα, που μοιάζει στον Ντέιβιντσον — ο οποίος φοράει κουκούλα με το «Skete».

The Game, Kanye West - Eazy (Official Animation Video)

Τώρα όμως τα πράγματα ανάμεσα στον Κάνιε και τον Πιτ πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο Ντέιβ Σάιρους, φίλος του Πιτ διέρρευσε μηνύματα που αντάλλαξαν ο ράπερ και ο κωμικός ηθοποιός.

Στα μηνύματα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα «buzzfeed» βλέπουμε τους ακραίους διαλόγους ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Στο πρώτο μήνυμα ο Πιτ γράφει στον Κάνιε: «Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις; Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι. Η Κιμ είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο».

pete

Τότε ο Κάνιε ρώτησε τον Πιτ: «Πού είσαι;». Με τον Πιτ να του απαντά: «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου».

Πριν τη διαρροή των υποτιθέμενων μηνυμάτων, ο Κάνιε είχε στο παρελθόν ισχυριστεί ότι ο Πιτ του είχε στείλει μήνυμα ότι ήταν στο κρεβάτι με την Κιμ.

Στα μηνύματα ο Πιτ έστειλε μια σέλφι στον Κάνιε από το κρεβάτι του. Ο Ye μόλις την είδε του απάντησε: «Χαίρομαι που βλέπω ότι είσαι εκτός νοσοκομείου και προσπαθείς να απεξαρτηθείς».

minima1

Στη συνέχεια, ο Πιτ προέτρεψε τον Κάνιε να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια λέγοντάς του να σταματήσει να είναι το «μικρό σκυλάκι του Διαδικτύου».

Σε άλλα μηνύματα o Πιτ γράφει: «Δεν με τρομάζεις, αδερφέ. Οι ενέργειές σου είναι τόσο μ... και ντροπιαστικές. Είναι τόσο λυπηρό να σε βλέπω να καταστρέφεις την κληρονομιά σου καθημερινά».

Στη συνέχεια, ο Πιτ λέει στον Κάνιε ότι θέλει να συναντηθούν ιδιωτικά για να μιλήσουν «σαν άνδρας προς άνδρα».

minima2

«Μακάρι να φερθείς σαν άνδρας για μια φορά στη ζωή σου», γράφει ο τότε ο Πιτ για να συνεχίσει: «Άσε με να σε βοηθήσω, φίλε. Παλεύω και με ψυχικά θέματα. Δεν είναι εύκολο το ταξίδι». Σε άλλο σημείο του είπε ότι «εμπόδισα την εκπομπη SNL να μιλάει για σένα ή να σε κοροϊδεύει, κάτι που ήθελαν να κάνουν εδώ και μήνες».

Στο τελευταίο μήνυμα ο Πιτ έγραψε στον Ye: «Αν συνεχίσεις να με πιέζεις με αυτό τον τρόπο και όπως κάνεις τους τελευταίους έξι μήνες θα σταματήσω να είμαι τόσο καλός απέναντί σου».

minima3

Ο Ντέιβιντσον έχει σβήσει όλα τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε με τον Γουέστ. Το BuzzFeed προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους πρωταγωνιστές της ιστορίας Κιμ, Κάνιε και Πιτ αλλά κανένας δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο.

minima4



Ειδήσεις σήμερα:

Τεράστιες ουρές από τους Ρώσους για το «τελευταίο» burger - Ξεσπούν χορεύοντας οι υπάλληλοι των Mc Donalds

Ισχυρές σεισμικές δονήσεις 6,7 και 6,4 Ρίχτερ σε Ινδονησία και Φιλιππίνες

Γιάννης Ζουγανέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Διεκδικούσε τα πάντα με τρόπο που δεν συμφωνώ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης