Τζέιντα Πίνκετ: Ο κεραυνοβόλος έρωτας και ο «ανοιχτός» γάμος με τον Γουίλ Σμιθ

Τζέιντα Πίνκετ: Ο κεραυνοβόλος έρωτας και ο «ανοιχτός» γάμος με τον Γουίλ Σμιθ

Η τριχόπτωση που έγινε αλωπεκία και το χαστούκι του συζύγου της στον Κρις Ροκ για το «αστείο» με το φαλακρό της κεφάλι

25363369
Το όνομα της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ τα τελευταία 24ωρα, φιγουράρει στα εξώφυλλα και τις πρώτες ειδήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το χαστούκι που έδωσε ο σύζυγός της, Γουίλ Σμιθ, στον παρουσιαστή των Βραβείων Όσκαρ, Κρις Ροκ, επειδή αστειεύτηκε για το ξυρισμένο κεφάλι της.


Το αστείο του Ροκ που παρέπεμπε στην ταινία GI Jane (στην οποία η Ντέμι Μουρ ξύρισε το κεφάλι της προκειμένου να υποδυθεί την πεζοναύτη), προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Σμιθ. Την ώρα που ο παρουσιαστής μιλούσε, ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή, του έριξε ένα χαστούκι και επέστρεψε στη θέση του!
Το αστείο του Ροκ θεωρήθηκε άκομψο από πολλούς, μιας και το πρόβλημα υγείας της Πίνκετ δεν είναι άγνωστο. Η 51χρονη ηθοποιός, είχε μιλήσει ανοιχτά για την αλωπεκία, από την οποία πάσχει.

Κλείσιμο

Στην αρχή, είχε κάνει λόγο για σοβαρό πρόβλημα τριχόπτωσης. Συγκεκριμένα είχε απαντήσει σε όλους όσους την έβλεπαν με τουρμπάνι επί τρία συνεχόμενα χρόνια και αναρωτιούνταν γιατί δεν το αποχωρίζεται ποτέ. «Έχω λάβει πολλές ερωτήσεις σχετικά με το γιατί φοράω αυτό το τουρμπάνι. Λοιπόν, έχω σοβαρό πρόβλημα τριχόπτωσης, μου πέφτουν καθημερινά τούφες», είχε δηλώσει.

Ωστόσο, πέρυσι μοιράστηκε για πρώτη φορά ένα βίντεο, στο οποίο η ίδια φαινόταν αρκετά εξοικειωμένη με την αλωπεκία. Αυτό γιατί, μέσα από το βίντεο, η Πινκετ έδειξε μία λεπτή γραμμή που σχηματίστηκε στην κορυφή του κεφαλιού της.

«Σε αυτό το σημείο, μπορώ μόνο να γελάσω. Αυτή η γραμμή εμφανίστηκε ξαφνικά μία ημέρα. Ξέρετε όλοι ότι έχω αλωπεκία. Δείτε αυτή τη γραμμή. Θα είναι πιο δύσκολο για μένα να την κρύψω εκεί που είναι έτσι σκέφτηκα να το δείξω για να μην κάνετε ερωτήσεις», είπε η σύζυγος του Σμιθ.


Αν και από το βράδυ της Κυριακής, όλοι ασχολούνται με το πρωτοφανές ξέσπασμα του Γιουίλ Σμιθ, η σύζυγός του, για χάρη της οποίας έγιναν όλα, δεν πήρε θέση μέχρι την 29η Μαρτίου.

Η ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, με ένα σύντομο και λιτό μήνυμα, ενώ φαίνεται να μην θέλει να δοθεί συνέχεια στο γεγονός.

«Αυτή η ώρα είναι για θεραπεία και είμαι εδώ γι' αυτό», έγραψε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και μέσα σε μόλις μία ώρα, ξεπέρασε τα 30.000 likes, λαμβάνοντας μεγάλο κύμα στήριξης από ακόλουθους και μη.


Ο κεραυνοβόλος έρωτας και η ελεύθερη σχέση

Τα γυρίσματα του «πρίγκιπα του Bel Air», επιφύλασσαν πολλά περισσότερα για τον Σμιθ, εκτός της επιτυχίας και της φήμης που γνώρισε. Εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε την Τζέιντα Πίνκετ. Ωστόσο, ο ηθοποιός εκείνη την περίοδο ήταν παντρεμένος με τη Σερί Ζαμπίνο, με την οποία είχαν αποκτήσει τον Τρέι. Παρόλα αυτά, η μοίρα τους έφερε κοντά ξανά.

1243336

Την περίοδο που η Πίνκετ πρωταγωνιστούσε στο «Ένας διαφορετικός κόσμος», ο Σμιθ εξομολογείται ότι: «Τότε ήταν που κατάλαβα ότι δεν ήμουν με το άτομο με το οποίο έπρεπε να είμαι. Ήμουν σε ένα μπάνιο εστιατορίου και έκλαιγα και γελούσα ανεξέλεγκτα και ήξερα ότι η Τζέιντα ήταν η γυναίκα με την οποία έπρεπε να είμαι, αλλά δεν χώρισα… Βγήκα, έκατσα με τη Ζαμπίνο και συνέχισα τη ζωή μου».

Jada Pinkett Smith breaking Will Smith's heart for 4 minutes straight

Το διαζύγιο με τη Ζαμπίνο δεν άργησε να έρθει και το 1997 ο Γουίλ Σμιθ και η Τζέιντα Πίνκετ αντάλλαξαν όρκους αγάπης και βέρες. Έκτοτε, οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αντισυμβατικά ζευγάρια του Χόλιγουντ.


Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ, ο Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε, ότι αποφάσισαν να έχουν ελεύθερη σχέση: «Η γυναίκα μου δεν πίστεψε ποτέ στον συμβατικό γάμο… Η Τζέιντα μεγάλωσε με έναν τρόπο πολύ διαφορετικό από τον τρόπο που μεγάλωσα εγώ. Υπήρξαν σημαντικές ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το τι σημαίνει η τελειότητα σε μια σχέση. Ποιος είναι ο τέλειος τρόπος αλληλεπίδρασης ως ζευγάρι; Στην αρχή της σχέσης μας και για πολλά χρόνια, επιλέξαμε τη μονογαμία, ωστόσο με τον χρόνο αποφασίσαμε πως θα θέλαμε να έχουμε έναν ανοιχτό γάμο».

Will Smith ADMITS Affairs Outside of Jada Pinkett Smith Marriage




Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση στα νέα κρούσματα κορωνοϊού πιέζει ξανά τα νοσοκομεία - Πόσο έχουν αυξηθεί τον Μάρτιο οι νέες νοσηλείες

«Πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια», υποστηρίζει η «χαρτορίχτρα» της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το διέψευσε άμεσα η ίδια

«Η κοινή γνώμη είναι αυτή που κρατά στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη», λέει ο Δημητρακόπουλος


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης