Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ έχει αλωπεκία - Δείτε το βίντεο που ανέβασε

Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ έχει αλωπεκία - Δείτε το βίντεο που ανέβασε

Τι είπε στους followers της

jada-pinkett-smith
Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σύζυγος του Γουίλ Σμιθ, πάντα ενημερώνει τους followers για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, είτε αυτή είναι καλή, είτε όχι. 

Αυτή τη φορά η 50χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο μιλάει για την αλωπεκία από την οποία πάσχει.

Η Σμιθ είχε μιλήσει για το πρόβλημά της ήδη από το 2018 και αυτή τη φορά δείχνει σε ένα σύντομο κλιπ, μία λεπτή γραμμή που έχει σχηματιστεί στην κορυφή του κεφαλιού της. 

«Σε αυτό το σημείο, μπορώ μόνο να γελάσω. Αυτή η γραμμή εμφανίστηκε ξαφνικά μία ημέρα. Ξέρετε όλοι ότι έχω αλωπεκία. Δείτε αυτή τη γραμμή. Θα είναι πιο δύσκολο για μένα να την κρύψω εκεί που είναι έτσι σκέφτηκα να το δείξω για να μην κάνετε ερωτήσεις».

Η Σμιθ έκλεισε το βίντεο λέγοντας ότι όπως όλα δείχνουν θα είναι φίλη με την αλωπεκία για καιρό.
Κλείσιμο


Η αλωπεκία αποτελεί μία διαταραχή της τριχοφυΐας, κατά την οποία προκύπτει γενικευμένη ή κατά τόπους απώλεια τριχών στο τριχωτό της κεφαλής ή άλλα σημεία του σώματος. Η μείωση ή και διακοπή της παραγωγής τριχών, επηρεάζει τον ασθενή τόσο ως προς την εμφάνιση, αλλά και τη ψυχολογία του. Κυριότερα συμπτώματα της αλωπεκίας είναι η σταδιακή απώλεια τριχών και οι δερματικές αλλοιώσεις. Στους άνδρες παρατηρείται αισθητή μείωση της τριχοφυΐας στην κορυφή και τη γραμμή των μαλλιών. Οι γυναίκες αποκτούν σημαντική μείωση των μαλλιών στην κορυφή και σε σπάνιες περιπτώσεις σε άλλα σημεία της κεφαλής.



Ειδήσεις σήμερα:

Νέα μέτρα πριν την αλλαγή του χρόνου: Σε τροχιά αυστηροποίησης εστίαση και διασκέδαση

Το «ύστατο χαίρε» στον Κάρολο Παπούλια: Με τιμές αρχηγού κράτους σήμερα η εξόδιος ακολουθία

ΠΟΥ: Ο κίνδυνος που εγείρει η μετάλλαξη «Όμικρον» παραμένει «πολύ υψηλός»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης