Νόρα Κατσέλη: «Έπαθα εγκεφαλικό κι ήμουν έτοιμη να πεθάνω, όμως δεν τους έκανα τη χάρη»

Νόρα Κατσέλη: «Έπαθα εγκεφαλικό κι ήμουν έτοιμη να πεθάνω, όμως δεν τους έκανα τη χάρη»

Η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, ενώ αναφέρθηκε επίσης στο ελληνικό #metoo - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

nora
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Νόρα Κατσέλη και μίλησε τόσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όσο και για το ελληνικό #metoo.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και εξήγησε αρχικά, τον λόγο που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαι πολύ καιρό απομακρυσμένη, γιατί ήμουν άρρωστη. Ήμουν 8 μήνες στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Εγώ, η πολύ δυνατή, ήμουν έτοιμη να πεθάνω. Δεν τους έκανα όμως, τη χάρη κι έζησα. Ένα πρωί μπήκα στο μπάνιο και δεν μπορούσα να μιλήσω, βογκούσα, βρέθηκα αναίσθητη τελικά», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-civarp1gz2ld)

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, όμως, το εγκεφαλικό που υπέστη την οδήγησε να κάνει έναν απολογισμό ζωής. «Με έκανε να ερωτευτώ ξανά την κόρη μου, έκανα την αυτοκριτική μου. Μεγάλωσε χωρίς εμένα», ανέφερε η ηθοποιός.

Όσο για την πολιτική σκηνή, εξήγησε πως βίωσε σκληρό bullying, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί.

«Έγινα βουλευτής το 1981 και ήμουν η νεαρότερη. Μου έκαναν τρομερό bullying. Ένας βουλευτής μάλιστα, μου είπε "και ωραία και ηθοποιός, πήγαινε σπίτι σου να μαγειρέψεις"», δήλωσε, ενώ ανέφερε επιπλέον, πως τελευταία δεν έχει καμία πρόταση για κάποιον ρόλο.

«Έχω πάρει σκηνοθέτη τηλέφωνο και του είπα "γιατί δεν με φωνάζεις να παίξω;" κι εκείνος μου απάντησε "ζεις ή πέθανες;"», είπε η Νόρα Κατσέλη.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-civae19mp5i1)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. «Όταν χώρισα με τον άνδρα μου, γίναμε ‘τριολέ’ για το παιδί και πηγαίναμε στο χωριό και έλεγα ‘από εδώ ο πρώην άνδρας μου, ο άνδρας μου και η κόρη μου’».

Τέλος, μίλησε για το #metoo στον χώρο του θεάματος. Όπως είπε, η ίδια έχει βιώσει πολύ σκληρά περιστατικά.

«Εγώ έζησα σκληρά περιστατικά από επιχειρηματίες. Αν δεν γινόμουν ερωμένη του, θα μου κατέβαζε το όνομα από τη μαρκίζα. Μπράβο για τις αποκαλύψεις. Αν δεν είχε πεθάνει, θα πήγαινα κι εγώ να πω αυτό που μου συνέβη. Για τους προφυλακισμένους ηθοποιούς, είχα ακούσει κάποια πράγματα», είπε κλείνοντας τη συνέντευξη.


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτει σήμερα η πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό - Παρών στο δικαστήριο ο ηθοποιός

Όσκαρ 2022: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς, οι χαμένοι και οι εκπλήξεις

Όσκαρ 2022: Το φιλί της Κρίστεν Στιούαρτ στην αρραβωνιαστικιά της, Ντύλαν Μάιερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης