Όσκαρ 2022: Το φιλί της Κρίστεν Στιούαρτ στην αρραβωνιαστικιά της, Ντύλαν Μάιερ

Όσκαρ 2022: Το φιλί της Κρίστεν Στιούαρτ στην αρραβωνιαστικιά της, Ντύλαν Μάιερ

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, είχε αποκαλύψει το 2019 ότι γνώρισε τη Μάιερ στα γυρίσματα μιας ταινίας - Δείτε σε βίντεο το φιλί που μοιράστηκαν στο κόκκινο χαλί

stewart
Η Κρίστεν Στιούαρτ μπορεί να μην κέρδισε τελικά το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το φιλμ "Spencer", αλλά στην αγάπη τα πάει περίφημα.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, συνοδευόμενη από την αρραβωνιαστικιά της, Ντύλαν Μάιερ, ενώ μοιράστηκαν κι ένα τρυφερό φιλί. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019, ενώ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός φιλμ, αφού η Μάιερ είναι σεναριογράφος.

Η διάσημη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τo «Twillight» μιλώντας στο αμερικανικό «In Style» πριν δύο χρόνια, αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά, στη σεξουαλικότητά της:«Την πρώτη φορά που βγήκα ραντεβού με κορίτσι, με ρώτησαν αν είμαι λεσβία και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα “Θεέ μου, είμαι 21 ετών!”».

Ακόμη, παραδέχτηκε πως μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους σε παλαιότερες σχέσεις της και γι’ αυτό επιθυμούσε να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όχι από ντροπή αλλά εκ πεποιθήσεως.


«Ίσως να πληγώθηκαν οι άνθρωποι με τους οποίους είχα σχέση. Όχι επειδή ντρεπόμουν να είμαι ανοιχτά gay, αλλά επειδή δεν ήθελα να ζήσω δημόσια τη ζωή μου. Έμοιαζε με ληστεία όλο αυτό», κατέληξε η διάσημη ηθοποιός.

Δείτε βίντεο με το φιλί της Κρίστεν Στιούαρτ στην αρραβωνιαστικιά της, Ντύλαν Μάιερ:

Η Στιούαρτ στην τελευταία της ταινία ενσαρκώνει την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η ταλαντούχα ηθοποιός όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της χρειάστηκε να βρει τον δρόμο προς τον χαρακτήρα που υποδύεται με τον δικό της τρόπο.

stewart1


Κλείσιμο
Συγκεκριμένα η Στιούαρτ είπε ότι όταν ετοιμαζόταν να παίξει τη Νταϊάνα στο Spencer, δυσκολευόταν να ακούσει τη φωνή της πριγκίπισσας στο κεφάλι της.

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορούσα να την ακούσω. Μπόρεσα να υιοθετήσω μία βρετανική προφορά, αλλά είχα την αίσθηση ότι δεν ήταν αυτή (η Νταϊάνα)», είπε η Στιούαρτ στη Nικόλ Κίντμαν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τους για το Variety.

«Εμφανίστηκε μέσα μου περίπου μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των γυρισμάτων, οπότε κατάφερα να σχετιστώ μαζί της πλήρως. Έγινε ένα είδος φίλης. Από τους καλύτερους σου φίλους παίρνεις τα καλύτερα. Την τελευταία στιγμή, στάθηκα τυχερή, το είχα, ή τέλος πάντων πήρα ό,τι μπορούσα να πάρω».


Ειδήσεις σήμερα:

Ιατροδικαστής Λέων: Να ερμηνευτεί σωστά ο θάνατος της Μαλένας, «είμαστε στην τελική ευθεία για την υπόθεση»

Με έξι πυραύλους Κρουζ χτύπησε τη Λβιβ η Ρωσία - Οι Αρχές ετοιμάζονται για μάχες στην πόλη, φόβοι και για χημική επίθεση

«Φοβάστε τη Ρωσία;» - Έκκληση Ζελένσκι στις χώρες της Δύσης για όπλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης