Χέιλι Μπίμπερ: Θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της ανίχνευσαν οι γιατροί

Χέιλι Μπίμπερ: Θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της ανίχνευσαν οι γιατροί

Η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ εισήχθη στο νοσοκομείο, αφού εμφάνισε συμπτώματα όμοια με αυτά ενός εγκεφαλικού επεισοδίου - Όσα έγραψε σε insta story της

heili_bieber_sliders_xr
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως το πρωί της Πέμπτης η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ, Χέιλι με διαταραχή στον εγκέφαλο.

Μέχρι στιγμής, οι γιατροί εξέταζαν το ενδεχόμενο το πρόβλημα που εμφάνισε να σχετίζεται με τον Covid-19, αφού είχε νοσήσει πριν λίγες εβδομάδες πριν, τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της.

Οι ειδικοί ανέφεραν πως τα συμπτώματα που παρουσιάζει, δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με την ηλικία της και εμφανίζονται συνήθως, σε μεγαλύτερους ανθρώπους.

Λίγες ώρες πριν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χέιλι Μπίμπερ εξήγησε στο κοινό της πως τελικά, το επεισόδιο δεν οφείλεται στον κορωνοϊό και δήλωσε πως οι γιατροί ανίχνευσαν έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό της.

«Το πρωί της Πέμπτης έπαιρνα πρωινό με τον σύζυγό μου, όταν ξαφνικά άρχισα να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχω έναν πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, που μου προκάλεσε μία μικρή έλλειψη οξυγόνου. Το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα μέσα σε μερικές ώρες. Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης, είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους, γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της:

Κλείσιμο
hailey




Ειδήσεις σήμερα:

Τεράστιες ουρές από τους Ρώσους για το «τελευταίο» burger - Ξεσπούν χορεύοντας οι υπάλληλοι των Mc Donalds

Ισχυρές σεισμικές δονήσεις 6,7 και 6,4 Ρίχτερ σε Ινδονησία και Φιλιππίνες

Γιάννης Ζουγανέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Διεκδικούσε τα πάντα με τρόπο που δεν συμφωνώ»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης