Δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό ο Θοδωρής Φέρρης: «Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση»

Δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό ο Θοδωρής Φέρρης: «Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση»

«Είχα πυρετό,  έντονο πόνο στα κόκαλα και στη μέση» αναφέρει ο τραγουδιστής

ferris
Σε καραντίνα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Θοδωρής Φέρρης, καθώς διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.

Ο τραγουδιστής, που νόσησε για δεύτερη φορά, το απόγευμα της Πέμπτης 30/12 μίλησε, με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype, στην εκπομπή Live News, περιγράφοντας τα συμπτώματά του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgsqd1wgz395-st)

«Δόξα τω Θεώ, το πέρασα ήπια για άλλη μία φορά. Είναι η δεύτερη φορά που το περνάω. Το είχα περάσει ξανά στην αρχή της πανδημίας και το πέρασα σχετικά ήπια. Ήμουν εμβολιασμένος. Κάναμε ό, τι έπρεπε και ό, τι χρειάστηκε. Για άλλη μία φορά είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση με όλο αυτό που έγινε. Οπότε, εκτός από τον κορωνοϊό, είμαι σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση, όπως καταλαβαίνετε» υποστήριξε αρχικά ο Θοδωρής Φέρρης.

«Για εμένα τα συμπτώματα κράτησαν μιάμιση ημέρα. Τώρα είμαι αρνητικός. Έκανα αρκετά τεστ και από χθες όλα βγαίνουν αρνητικά. Έκανα πυρετό και αυτό, όσο και να είναι, σε τρομάζει. Είχα πολύ πόνο στα κόκαλα και στη μέση. Για μία ημέρα ήμουν στο κρεβάτι, αλλά ευτυχώς ήταν μία ημέρα» πρόσθεσε.

Αφού ο Θοδωρής Φέρρης εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή του ΜEGA, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Ανέβασε» μία φωτογραφία του όπου τραγουδά στο ROMEO CLUB, ευχαριστώντας τους συναδέλφους του για τις όμορφες βραδιές που πέρασαν μαζί. Ο τραγουδιστής σταμάτησε ξαφνικά να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο, επειδή προσβλήθηκε από κορωνοϊό. Επιπροσθέτως, εύχεται σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους υγεία και να είναι ευτυχισμένο το νέο έτος.


«Κλείσαμε κάπως άδοξα, δεν προλάβαμε καν να χαιρετηθούμε! Aυτό, όμως, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό μου τις στιγμές που ζήσαμε από το Σεπτέμβριο.

Ευχαριστώ θερμά συνεργάτες, συναδέλφους και όλο το προσωπικό του @romeo_club_ , για τους αξέχαστους τέσσερις μήνες. Πάνω από όλα, ευχαριστώ όλους εσάς, που ήσασταν εκεί και δημιουργήσαμε τόσο ωραίες βραδιές, πολύτιμες για εμένα! Νιώθω ευγνώμων για ακόμη μία φορά!
Υπόσχομαι -πρώτα ο Θεός- να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί! Υγεία και υπομονή σε όλους 🙏🏻💪🏻 Καλή χρονιά φίλοι μου, να προσέχετε!» σημειώνει στη λεζάντα του post του ο τραγουδιστής.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 35.580 τα νέα κρούσματα, 15.713 στην Αττική - 72 οι θάνατοι

Τραγωδία στον Βόλο: Αυτοκτόνησε 30χρονη μητέρα δύο παιδιών

Η Omicron φέρνει μέτρα στην εστίαση και οι Έλληνες φεύγουν για... Ντουμπάι



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης