Μπεν Άφλεκ: Θα ήμουν ακόμα αλκοολικός εάν δεν είχα χωρίσει από την Τζένιφερ Γκάρνερ

Μπεν Άφλεκ: Θα ήμουν ακόμα αλκοολικός εάν δεν είχα χωρίσει από την Τζένιφερ Γκάρνερ

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως ένιωθε παγιδευμένος στον γάμο του κι έτσι ξεκίνησε το αλκοόλ - «Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι και κοιμόμουν στον καναπέ»

ben
Τρία χρόνια μετά το διαζύγιο, ο Αμερικανός πρωταγωνιστής της ταινίας «Batman» Μπεν Άφλεκ εκφράζει την έντονη δυσφορία που ένιωθε στο γάμο με τη μητέρα των τριών παιδιών του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Μπεν και Τζένιφερ ήταν παντρεμένοι επί 13 χρόνια. Ωστόσο, για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους, ο Αμερικανός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις επιπτώσεις του γάμου τους στην ψυχική του υγεία.
 
Μέχρι τώρα, το πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ έδινε την εικόνα ότι είχε χωρίσει πολιτισμένα βάζοντας πάνω από όλα τα παιδιά του.

Ωστόσο, σε συνέντευξη με τον ραδιοφωνικό παρουσιαστή, Χάουαρντ Στερν, ο Μπεν Άφλεκ παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι ο γάμος του με την Τζένιφερ Γκάρνερ τον οδήγησε στο αλκοόλ από το οποίο έχει κάνει αγώνα για να απεξαρτηθεί.  
Κλείσιμο
  
Τα τελευταία χρόνια μπαινόβγαινε σε διάφορα ιδρύματα απεξάρτησης. Όμως, τους τελευταίους μήνες, κατάφερε να μείνει μακριά από το αλκοόλ.

Στην εκπομπή «The Howard Stern Show», ο Μπεν Άφλεκ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένας από τους λόγους που άρχισα να πίνω, ήταν επειδή ένιωθα παγιδευμένος. Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να βάλω τέλος σε αυτόν τον γάμο λόγω των παιδιών μου, αλλά ήμουν δυστυχισμένος, οπότε τι έπρεπε να κάνω; Αυτό που έκανα τότε ήταν το εξής: έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι και κοιμόμουν στον καναπέ, κάτι που δεν ήταν λύση. Και οι δύο είχαμε την αίσθηση ότι είμαστε κακό παράδειγμα ζευγαριού στα παιδιά μας Κάναμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Άφλεκ πιστεύει ότι «πιθανότατα θα έπινε ακόμα» αν παρέμενε στο γάμο με τη Γκάρνερ. Και θεωρεί ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του θα είχαν «τσακωθεί» αν δεν είχαν χωρίσει.

«Όσο δυσκόλευε ο γάμος, τόσο περισσότερο έπινα», υποστήριξε ο Αμερικανός ηθοποιός.

Όλα αυτά όμως τα έχει αφήσει πίσω του απολαμβάνοντας την επανασύνδεσή του με τη Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ.  Το εκρηκτικό ζευγάρι του Χόλιγουντ θα περάσει τις γιορτές μαζί με τα παιδιά τους την ώρα που οργιάζουν οι φήμες ότι ο Μπεν θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του JLO.


Ειδήσεις σήμερα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Τρικυμία» στο «Ράδιο Αρβύλα» εξαιτίας του revenge porn

GNTM 4: Το... Πρόγευμα στα Τίφανις και τα αποτελέσματα από το πρώτο μέρος του τελικού - Δείτε βίντεο

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπίλλι Άιλις για το πορνό: «Μου κατέστρεψε τον εγκέφαλο» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης