Ο Μπεν Άφλεκ και οι δύο... Τζένιφερ - Ενώ είναι στα καλύτερά του με τη Λόπεζ, οι συζητήσεις με τη Γκάρνερ τον «ταράζουν» ακόμα

Ο Μπεν Άφλεκ και οι δύο... Τζένιφερ - Ενώ είναι στα καλύτερά του με τη Λόπεζ, οι συζητήσεις με τη Γκάρνερ τον «ταράζουν» ακόμα

Ενώ η σχέση του με την Τζένιφερ Λόπεζ προχωράει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο ηθοποιός φάνηκε να συνομιλεί σε πολύ έντονο ύφος στην άκρη του δρόμου με την πρώην σύζυγό του

garnerbennifer
Μπορεί το ειδύλλιο με την Τζένιφερ Λόπεζ να βρίσκεται αυτή την περίοδο στην καλύτερή του φάση, με τις φήμες να θέλουν τον Μπεν Άφλεκ να της κάνει πρόταση γάμου εν μέσω Χριστουγέννων, όμως και μία δεύτερη... «Τζένιφερ» δείχνει να του προκαλεί κάποια ένταση.

Ο λόγος φυσικά, για την πρώην σύζυγο του ηθοποιού, Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία τον εντόπισαν να συζητάει οι κάμερες των παπαράτσι.



Οι δύο ηθοποιοί εθεάθησαν να μιλούν δημόσια, σε αρκετά έντονο ύφος, προκαλώντας έτσι την περιέργεια των περαστικών. Στο βίντεο και τις φωτογραφίες που εξασφάλισαν, ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται να συνομιλεί με τη μητέρα των παιδιών του, ενώ δείχνει κάπως ταραγμένος, κουνώντας νευρικά τα χέρια του.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η αιτία αυτής της νευρικότητας δεν ήταν η Τζένιφερ Γκάρνερ, αλλά κάτι άλλο μάλλον απασχολούσε τον ηθοποιό.


Άλλωστε, λίγα λεπτά αργότερα οι παπαράτσι τους είδαν να χαζεύουν μαζί κάποια χαρτιά, χωρίς ωστόσο να φαίνεται το περιεχόμενό τους.

Βέβαια, είναι γνωστό πως οι δύο πρώην δε θα άφηναν κάποια ένταση να επηρεάσει τη φιλική σχέση που έχουν καταφέρει να χτίσουν πλέον. Άλλωστε, μοιράζονται από κοινού την επιμέλεια των δύο παιδιών τους και έχουν ξεκαθαρίσει πως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό και για τους δύο. 





Ειδήσεις σήμερα:

Οι συλληφθέντες «θεματοφύλακες» αρνήθηκαν μέχρι και το τεστ κορωνοϊού για να μεταβούν στα δικαστήρια

Αλεξανδρούπολη: Συντετριμμένος ο πατέρας της 29χρονης - «Τη χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της, τα επεισόδια βίας ήταν συνεχή»

Από το Ιόνιο και την Ήπειρο ξεκίνησε η κακοκαιρία - Προειδοποίηση από το «112» σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης