«Bennifer»: Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά θα κάνει ο Μπεν Άφλεκ πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ

«Bennifer»: Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά θα κάνει ο Μπεν Άφλεκ πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «US Weekly», το σχέδιο του Αμερικανού ηθοποιού είναι τις γιορτές, που θα είναι μαζί όλη η οικογένεια, να της δώσει το μονόπετρο...

benifer-main
Δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και με τα παιδιά τους τριγύρω, ο σταρ του Χόλιγουντ, Μπεν Άφλεκ, σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο 49χρονος Μπεν θέλει να συγκεντρώσει όλη την οικογένεια τις φετινές γιορτές, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για το δεύτερο γάμο του με την 52χρονη Λατίνα σταρ.

ben


«Για την συγκέντρωση της οικογένειας, το ζευγάρι είναι νευρικό και ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά» υποστηρίζει πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας στο αμερικανικό περιοδικό «Us Weekly».

«Ο Μπεν Άφλεκ σχεδιάζει κάτι ιδιαίτερο φέτος τα Χριστούγεννα» γράφει ο ιστότοπος «Vox» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ετοιμάζεται να ζητήσει -για δεύτερη φορά- το χέρι της αγαπημένης του.

Οι «Bennifer» θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τα παιδιά που απέκτησαν από προηγούμενους γάμους: τα δίδυμα της γοητευτικής J.LO, Μαξ και Εμ, καθώς και τα τρία παιδιά του Αμερικανού ηθοποιού, Βάιολετ, Σεραφίνα και Σαμ.

Με τα παιδιά της Τζένιφερ, ο Μπεν Άφλεκ διατηρεί ήδη άψογες σχέσεις.



«Ο νέος έρωτας των "Bennifer" πρέπει να έχει αίσιο τέλος, αποτελώντας τη μαγική συνταγή για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη ιστορία» σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

jlo
Κλείσιμο


Διακαής πόθος του Μπεν Άφλεκ είναι αυτή τη φορά να κολλήσει το...γλυκό, να μην διαλυθεί ο γάμος του με τη Τζένιφερ και τα παιδιά του, όπως και αυτά της Τζένιφερ Λόπεζ, να έχουν μία ορμονική σχέση.

«Αυτό είναι το σχέδιό του για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Θα παντρευτούν πολύ σύντομα» υποστηρίζει η ίδια πηγή.

«Αυτές τις γιορτές θέλουν να περάσουν χρόνο όλοι μαζί για να αισθανθούν άνετα όταν το ζευγάρι θα παντρευτεί και θα μένει κάτω από την ίδια στέγη».

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Μπεν εθεάθη να κοιτάζει μονόπετρα στο διάσημο αμερικανικό κοσμηματοπωλείο «Tiffany», έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του, Κριστίν, και τον γιο του, Σάμιουελ.

Έκτοτε, το ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του, με τα φιλιά να δίνουν και να παίρνουν και τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν.

ad-jlo-ben-affleck-comp-2-copy


Πρόσφατα, η J.LO, σε συνέντευξή της στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «The Today Show», δεν απέκλεισε έναν τέταρτο γάμο. «Εξακολουθώ να πιστεύω σε ένα ευτυχές τέλος μίας σχέσης και μάλιστα 100%» είχε δηλώσει.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας

ΕΜΥ: Το δελτίο επιδείνωσης καιρού αναβαθμίστηκε σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Yποχρεωτικός έγινε ο εμβολιασμός των υγειονομικών και στην Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης