Δύσκολες ώρες περνά η Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο.
Η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, Ανδρέα Μπάρκουλη, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία της.
Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια το απόγευμα της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, δημοσιεύοντας στο Instagram μία selfie από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται. Ωστόσο, δεν εξήγησε τον λόγο που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Στο εν λόγω στιγμιότυπο η Μαίρη Μπάρκουληείναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και το πρόσωπό της φαίνεται κουρασμένο. Στη λεζάντα σημειώνει: «Καλησπέρα από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Μεγάλη καταιγίδα ήρθε. Στείλτε αγάπη, γιατί με πιάνει το παράπονο και όλο κλαίω 😿 ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ».
Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς της έσπευσαν να της ευχηθούν γρήγορα περαστικά, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την συμπαράστασή τους. «Μην κλαις Μαιρούλα, όλα θα πάνε καλά, ο Θεός σε αγαπάει και σε προσέχει ❤🥰❤🥰❤», «Περαστικά Μαιρούλα μου, όλα θα πάνε καλά, θα δεις❤️» «Αδελφούλα μου, όλα καλά θα πάνε, η Παναγιά κοντά σου♥️♥️♥️» είναι μόνο τρία από τα δεκάδες σχόλια που έχει συγκεντρώσει το post της γυναίκας του αποθανόντα σπουδαίου ηθοποιού.
Σημειώνεται ότι η Μαίρη Μπάρκουλη έχει έναν 20χρονο γιο, τονΝίκο Μπάρκουλη, τον οποίο απέκτησε με τον Ανδρέα Μπάρκουλη.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.