Άγριο κράξιμο με βίντεο από Νιρβάνα και Linkin Park στον ράπερ Τράβις Σκοτ μετά την τραγωδία στο Astroworld

Άγριο κράξιμο με βίντεο από Νιρβάνα και Linkin Park στον ράπερ Τράβις Σκοτ μετά την τραγωδία στο Astroworld

«Πυρά» στον 30χρονο ράπερ για την διαχείρηση του στο Astroworld Festival που στοίχησε τη ζωή σε 8 άτομα - Όταν το κοινό έχει μεγαλύτερη σημασία απο την παράσταση

τραβις
Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από την τραγωδία της Παρασκευής στο Astroworld Festival, στο Χιούστον, όταν οκτώ παρευρισκόμενοι στη μουσική εκδήλωση σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν, ύστερα από ποδοπάτημα τη στιγμή που βρισκόταν στη σκηνή ο ράπερ Τράβις Σκοτ.

Ο πανικός επισκίασε την εκδήλωση στο συναυλιακό κέντρο και το πάρτι μουσικής μετατράπηκε σε λουτρό αίματος. Οι θαυμαστές συνθλίβονται μέχρι θανάτου εν μέσω χαμού που προκλήθηκε λίγο αφότου ο 30χρονος ράπερ ανέβηκε στη σκηνή. Αρκετοί από το κοινό άρχισαν να ουρλιάζουν για βοήθεια, αλλά ο Σκοτ συνέχισε το σόου για τουλάχιστον 30 λεπτά ακόμα, ολοκληρώνοντας ολόκληρο την παράσταση του.



Η φίλη του Σκοτ, Κάιλι Τζένερ, τον υπερασπίστηκε υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε τι συνέβαινε κάτω από σκηνή.

Ωστόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 30χρονος ράπερ δέχεται... πυρά για το πως διαχειρίστηκε την κατάσταση.

Κλείσιμο


«Η παράσταση δεν είναι απαραίτητο να συνεχίζεται όταν υπάρχει πρόβλημα», αναφέρουν αρκετοί φίλοι της μουσικής και αναρτούν βίντεο από συναυλίες που θα μπορούσαν να είχαν μετατραπεί από γιορτή σε τραγωδία αν δεν λειτουργούσαν θετικά για το κοινό τους οι καλλιτέχνες.

κερτ


Σε ένα από αυτά τα βίντεο ο συγχωρεμένος Κερτ Κομπέιν, ο τραγουδιστής του εναλλακτικού ροκ συγκροτήματος Nirvana, ξαφνικά σταματά να τραγουδά, ρίχνει κάτω την κιθάρα του και τρέχει προς το μπροστινό μέρος της σκηνής, προφανώς έχοντας δει έναν άντρα να ενοχλεί έναν άλλο θαυμαστή και τον οποίο διώχνουν από τη συναυλία πριν προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα.

@unholy.alternative Reply to @iloveevanpeters37264 No excuses for Travis Scott’s behavior during that concert. #travisscott #astroworld #nirvana #kurtcobain #stopassault ♬ original sound - The Unholy Alternative


«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά του Τράβις Σκοτ κατά τη διάρκεια αυτής της συναυλίας», έγραψε ο χρήστης του TikTok στο βίντεο.

Ένας άλλος χρήστης του TikTok μοιράστηκε ένα ακόμα βίντεο που δείχνει το ροκ συγκρότημα Linkin Park να σταματά μια παράσταση για να βεβαιωθεί ότι οι θεατές τους ήταν ασφαλείς.

@unholy.alternative Chester was amazing, modern artists should be taking notes from the rock/metal community. #astroworld #travisscott #chesterbennington #linkinpark ♬ original sound - The Unholy Alternative


Στον απόηχο της τραγωδίας του Astroworld, οι θαυμαστές ανέφεραν επίσης τον τραγουδιστή της country μουσικής Tim McGraw, ο οποίος διέλυσε έναν καυγά σε μια συναυλία το 2014.






Ειδήσεις σήμερα

Η έκρηξη κρουσμάτων και τα νέα μέτρα οδηγούν τους πολίτες στα εμβολιαστικά κέντρα

«Του την πέφτουν όλα τα πιτσιρίκια και οι μανάδες», οι προκλητικοί ισχυρισμοί του πατέρα του 35χρονου προπονητή τένις

Σάλος μετά την κακοποίηση αλόγου στη Βρετανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης