Η Νάντια Μουρούζη θυμάται τα τελευταία χρόνια δίπλα στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Η Νάντια Μουρούζη θυμάται τα τελευταία χρόνια δίπλα στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Τα προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούσαν τον ηθοποιό,  ο έρωτάς τους και ο λόγος που δεν τον παντρεύτηκε ποτέ

nantia_mourouzi
Η Νάντια Μουρούζη μίλησε για την ζωή δίπλα στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τα τελευταία χρόνια του ηθοποιού, καθώς και μία τραγική σύμπτωση που σχετίζεται με την απώλεια του πατέρα της.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, καθώς ταλαιπωρούταν από διάφορα προβλήματα υγείας.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Ήταν δύσκολα τα τελευταία του χρόνια, γενικά με την υγεία του, τα γόνατά του, αλλά φυσικά εγώ ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ τρυφερός, υπερευαίσθητος, με πολύ χιούμορ, ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στην συνέχεια, παραδέχτηκε πως μπορεί να είχε χαλάσει κάπως η εικόνα του τα τελευταία χρόνια της ζωής του, όμως εκείνη εξακολουθούσε να τον θεωρεί πολύ όμορφο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cffzmcl5fq21-st)


«Μπορεί να είχε παχύνει, αλλά εγώ τον έβρισκα όμορφο, είχε εξαιρετικά χαρακτηριστικά και εξυπνάδα. Ήταν ένας άνθρωπος χαρισματικός. Δεν τον παντρεύτηκα τον Δημήτρη, είχαμε μια διαφορά ηλικίας, ήταν μιας άλλης εποχής, ήταν πάρα πολύ ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Βέβαια, δεν με τρόμαζε καθόλου αυτό», εξηγεί.

Η δική της σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχε ξεκινήσει από το θέατρο, δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τον «θρύλο» της οθόνης. «Εγώ τον ήξερα από το θέατρο, ούτε μεγάλωσα με τις ελληνικές ταινίες, αλλά ούτε τον είχα μύθο. Ο Δημήτρης ήταν μαγικός στο θέατρο, αυτό θαύμαζα, τα άλλα δεν με αφορούν», ξεκαθαρίζει η Νάντια Μουρούζη.

Κλείσιμο
Τέλος, αποκάλυψε μία τραγική σύμπτωση. Πρόσφατα, όπως ανέφερε, έχασε τον πατέρα της. Την ίδια μέρα που έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πριν από 17 χρόνια.




Ειδήσεις σήμερα:

Όταν υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες εργασίας οι επιστήμονες επιστρέφουν στην Ελλάδα

«Όλοι φοβόμαστε έκρηξη κρουσμάτων - Δεν είναι καλά τα πράγματα», λέει η Μίνα Γκάγκα

Το Χάρβαρντ αποφάνθηκε: O Tρωικός Πόλεμος δεν έγινε για την Ωραία Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης