Κατερίνα Λιόλιου: Τι έγραψε στα social media μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Κατερίνα Λιόλιου: Τι έγραψε στα social media μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Η τραγουδίστρια πήρε θέση για όσα ακούγονται

lioliou-arthro
Σαν βόμβα έσκασε πριν από μερικές μέρες μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εκπομπής οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές είτε μόνοι είτε μαζί με αγαπημένους τους φίλους.

Τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, οι δυο τους βρέθηκαν στο Ντουμπάι για να υποδεχτούν το νέο χρόνο, κάτι που σχολιάστηκε έντονα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η Κατερίνα Λιόλιου να χορεύει.

Μέχρι πρότινος κανένας από τους δύο είχε μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους. Η τραγουδίστρια χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στον Πέτρο Κωστόπουλο έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα κι άλλες χαζομάρες. Please. Stay cool».

lioliouinsta1


Κλείσιμο
lioliouinsta2




Ειδήσεις σήμερα:

Πώς «ξέχασαν» την πανδημία γρίπης 100 χρόνια πριν

Ποιος Σαλάχ; Η καυτή Λάουρα Μερίν «τρελαίνει» τα γήπεδα της Βρετανίας

Βρέθηκε η βασιλική αυλή όπου χόρεψε η Σαλώμη ζητώντας το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή; - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης