Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις της ηθοποιού και σχολίασε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» πως όσα ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν άστοχα.
«Αναγκάστηκα να δω την συνέντευξη, γιατί πολλοί άνθρωποι με πήραν τηλέφωνο. Εγώ δεν το ήξερα. Διαχειριζόμαστε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και κάποιοι άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σε αυτά που λένε», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Δεν θέλω να φαγωθούμε μεταξύ μας οι ηθοποιοί εξαιτίας αυτού του πράγματος. Θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν, γιατί μερικές φορές εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Κι εγώ μπορεί να έχω εκτεθεί για όσα έχω πει, γιατί κάποιοι κατηγορούμενοι ήταν πολύ φίλοι μου, άρα βρίσκομαι σε δύσκολο και λεπτό σημείο και πρέπει να σκέφτομαι καλά τι λέω πριν το πω», συνέχισε.
Τέλος, αναφορικά με τις δηλώσεις της συναδέλφου του, σχολίασε: «Επειδή μιλάμε για την Ελισάβεττώρα, πιστεύω ότι το σχόλιό της ήταν άστοχο. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά την σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ' όσο ξέρω την Ελισάβετ, γιατί την ξέρω από πολύ νέα. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».
Αναφερόμενη στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη η ηθοποιός είχε πει: «Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας; Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.