Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη: Τι άλλο θέλουμε, να τον κρεμάσουμε; Ήρθε αντιμέτωπος με τις ευθύνες του

Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη: Τι άλλο θέλουμε, να τον κρεμάσουμε; Ήρθε αντιμέτωπος με τις ευθύνες του

«Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας, οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι με αδυναμίες», είπε η ηθοποιός σχολιάζοντας την υπόθεση που έχει σοκάρει – Έχει μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο – Διαχώρισε την ιδιότητα του καλλιτέχνη από τον άνθρωπο

filippidis_kwnstantinidou_xr
Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και αφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος είναι προφυλακισμένος για βιασμούς μίλησε η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Όπως είπε στο MEGA το πρωί του Σαββάτου, χαρακτήρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη «σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη». «Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», είπε διαχωρίζοντας την ιδιότητα του καλλιτέχνη και του ανθρώπου.

«Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Δείτε το βίντεο μετά το 13ο λεπτό:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce6zooyyr74p-se)

Παράλληλα η αγαπημένη ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενη στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;», αναρωτήθηκε. Συνέχισε δε λέγοντας: «Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;». Η ίδια σημείωσε όπως αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στην συνέχεια η κυρία Κωνσταντινίδου εξέφρασε την αντίθεσή της σε σχέση με την άτυπη απόφαση να αποσυρθούν από την τηλεόραση τηλεοπτικές δουλειές του Πέτρου Φιλιππίδη, αντιπαραθέτοντας την περίπτωση του Κέβιν Σπέισι και του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στο Χόλιγουντ.

Κλείσιμο
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπογράμμισε πως όπου υπάρχει εξουσία υπάρχουν και παρατράγουδα.

«Όταν έχεις θέατρο, θίασο, είσαι πρωταγωνιστής, όταν έχεις οτιδήποτε παρακαλάνε οι άνθρωποι να μπουν, είναι πολύ εύκολο να συμπεριφερθείς αλαζονικά. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί τίποτα. Μετά θα πρέπει να βρεθείς αντιμέτωπος με τις πράξεις σου. Αυτό δεν αλλάζει. Αλλά είναι τρομακτικό το πώς μπορείς να γλιστρήσεις, ακόμα κι όταν από άγνωστος γίνεσαι γνωστός», είπε. Η ίδια επίσης παραδέχτηκε πως δεν ήθελε για όλους αυτούς τους λόγους η κόρη της να ακολουθήσει τα χνάρια της της μητέρας, χαρακτηρίζοντας τον χώρο «ανθρωποφαγικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Στο επίκεντρο οι νέοι και η απασχόληση - Παρεμβάσεις και για τις ανατιμήσεις

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ψάχνουν διασυνδέσεις με κυκλώματα ναρκωτικών έως την Λατινική Αμερική

Επίθεση με βιτριόλι: Τα στοιχεία που δείχνουν την εμμονή της Έφης με την Ιωάννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης