ΟΑλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη σφράγισαν τον έρωτά τους με τον ερχομό του γιου τους πριν από ένα χρόνο. Ο ηθοποιός ως περήφανος πατέρας έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος πόσταρε μια οικογενειακή φωτογραφία.
«Χρόνια πολλά στο φως της ζωής μας!Χρόνια πολλά στο #μπουρδουμακι μας!Τα πρώτα σου γενέθλια #αναστάση μας!Να είσαι ευτυχισμένος και πάντα να πηγαίνεις εκεί που θέλει η καρδιά σου!!! @lenakidrs σ’ευχαριστώ αγάπη μου για το δώρο της ζωής μας και που μας κρατάς ενωμένους στην αγκαλιά σου !Εισαι η ηρωίδα μου,ο άνθρωπος μου και η οικογένεια μου !Εσύ και το αγγελούδι μας,αηδόνα μου!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»