Δέσποινα & Ντέμης: Τα λόγια αγάπης και η πρόταση γάμου - Όσα έλεγαν πριν μερικούς μήνες

Δέσποινα & Ντέμης: Τα λόγια αγάπης και η πρόταση γάμου - Όσα έλεγαν πριν μερικούς μήνες

Με μία ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε ο χωρισμός μετά από 18 χρόνια γάμου - Η σχέση τους περνούσε κρίση εδώ και καιρό

despoina-demis-arthro
Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης πάντα κρατούσαν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Ωστόσο πριν από μερικούς μήνες είχαν μιλήσει για το γάμο τους στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και τίποτα δεν προμήνυε το τέλος του. Ο Ντέμης αν και φειδωλός και μετρημένος στις δηλώσεις του είχε πει για τη γυναίκα που του χάρισε δύο παιδιά.

Ντέμης για Δέσποινα: Μια σπουδαία γυναίκα
«Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα. Πρώτη φορά την είδα σε μια αφίσα. Μετά πήγα στο μαγαζί. Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως δεν θα είναι κάτι περαστικό. Πέρασαν 21 χρόνια. Είχαμε πει πως θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι πως ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνουμε παιδί. Αν και ήμουν νέος για άντρας. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε, ήταν έγκυος και δεν το ξέραμε. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα. Έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολή περίοδο».

Δέσποινα για Ντέμη: Τον είχα δει μόνο σε εξώφυλλα
Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τον έρωτα της και την γνωριμία της, με τον ποδοσφαιριστή. «Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Κλείνουμε 21 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα - Ντέμης: Μια δυνατή ιστορία αγάπης

Η λιτή ανακοινωση για το διαζύγιο που έσκασε σαν βόμβα

Σαν «βόμβα»... έσκασε η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή  και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου.

Την είδηση γνωστοποίησε ο manager της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Αρσενάκος, μέσω ανακοίνωσης.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κλείσιμο
Πολλοί φαν της τραγουδίστριας είχαν παρατηρήσει εδώ και καιρό ότι παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ δραστήρια στα social media, δεν μοιραζόταν τίποτε σχετικό με τον σύζυγό της, ενώ εκείνος έμοιαζε να απουσιάζει εντελώς από τις εξορμήσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους  περνούσε κρίση εδώ και καιρό.

Είχαν παντρευτεί στις 17 Ιουνίου του 2003 και έχουν δύο παιδιά τη Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007).

Δείτε απόσπασμα από τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή στο Λυκαβηττό το 2003 που αφιερώνει το «Ό,τι ονειρευόμουν» στον Ντέμη Νικολαΐδη:

Δέσποινα Βανδή - Ότι Ονειρευόμουν Live | Despina Vandi - Oti Onirevomoun Live (Official Music Video)


Το τραγούδι που έγινε επιτυχία μετά από καβγά με τον Ντέμη
Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της  είχε αποκαλύψει πως μετά από άσχημο καυγά με τον Ντέμη Νικολαΐδη εμπνεύστηκε ένα τραγούδι της που έγινε μια από τις μεγαλύτερές της επιτυχίες.

Ο καυγάς με τον Ντέμη και το τραγούδι
«Το "Στα 'δωσα όλα" μπήκα στο στούντιο και το έγραψα ενώ είχαμε μαλώσει στο τηλέφωνο με τον Ντέμη. Το θυμάμαι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που λέω το τραγούδι θυμάμαι αυτόν τον καβγά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Δέσποινα Βανδή - Στα Δωσα όλα

Η συνέντευξη στο Discovery Channel που είχε παρεξηγηθεί
To ζευγάρι έχει προκαλέσει πολλές φορές το ενδιαφέρον του Τύπου. Πριν από 10 χρόνια περίπου οι δυο τους είχαν παραχωρήσει συνέντευξη στο Discovery Channel και την εκπομπή, «Rich and Famous».

Το ζευγάρι είχε ξεναγήσει το κανάλι στην πολυτελή του κατοικία και είχε μιλήσει για τη γνωριμία του, τα κοινά τους όνειρα αλλά και την αγάπη τους για τα ψώνια.

Η προβολή της συγκεριμένης εκπομπής είχε σοκάρει πολύ κόσμο, με τον τρόπο που η Βανδή και Ντέμης μιλούσαν για την οικονομική τους επιφάνεια. Τότε οι δυο τους είχαν παρεξηγηθεί από τον τρόπο που είχαν προβληθεί τα λεγόμενά τους.

vandi demis


«Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν “Made in Europe”. Αντί για “Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous”, μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!», είχε πει χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Ένας από τους λόγους που μου έκανε πολύ κακό στη γνώμη που σχημάτισε ο κόσμος για μένα ήταν αυτή η εκπομπή. Έλεγα στον Ντέμη “να τους κάνουμε μήνυση” και μου έλεγε “μην ασχολείσαι, θα ξεχαστεί, μια βλακεία είναι, τόσα λέγονται”… Αν είχα καταλάβει το πόσο κακό μου είχε κάνει, θα τους είχα κυνηγήσει κι ας διαφωνούσε ο Ντέμης».

Οι πρώτες αντιδράσεις στο Twitter
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πρωί-πρωί η είδηση για τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, έπειτα από 18 χρόνια γάμου και 21 χρόνια κοινής πορείας

Την ανακοίνωση για τον χωρισμό του ζευγαριού δημοσίευσε ο manager της τραγουδίστριας, Γιώργος Αρσενάκος, στην οποία αναφερόταν: «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Φυσικά, μια τέτοια είδηση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από το ελληνικό Twitter, οι χρήστες του οποίου... θρηνούν για τον χωρισμό που «τάραξε» τα νερά της ελληνικής σόουμπιζ. 

Δείτε μερικά tweets: 



Ειδήσεις σήμερα:

Ματίνα Παγώνη: Απαντάει στην Ελένη Τσολάκη για την συμμετοχή της στο DWTS - Δείτε βίντεο

Τζέισον Σουντέικις για τον χωρισμό του με την Ολίβια Γουάιλντ: «Είτε θα μάθεις από αυτό, είτε θα αρχίσεις να δικαιολογείσαι»


Δόμνα Μιχαηλίδου: Το mea culpa και η στήριξη στο Twitter για τα σεξιστικά σχόλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης