Δόμνα Μιχαηλίδου: Το mea culpa και η στήριξη στο Twitter για τα σεξιστικά σχόλια

Δόμνα Μιχαηλίδου: Το mea culpa και η στήριξη στο Twitter για τα σεξιστικά σχόλια

Χρησιμοποιώντας το hashtag #Με_τη_Δόμνα πολλοί χρήστες του Twitter εκφράζουν από εχθές την υποστήριξή τους στην υφυπουργό για τα χυδαία και σεξιστικά δημοσιεύματα εις βάρος της

domna
«Mea culpa» αναφώνησε χωρίς να μασάει τα λόγια της η υφυπουργός εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, αναγνωρίζοντας ότι ήταν λάθος η χθεσινή διατύπωσή της σε πρωινή εκπομπή που έκανε λόγο για απολύσεις εργαζομένων στις ιδιωτικές δομές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν.

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού ανέφερε ότι καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους εργαζόμενους σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, σε υγειονομικούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα καθώς και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων (μόνιμων και εφέδρων). Οι εργαζόμενοι που θα επιμείνουν στην άρνηση εμβολιασμού θα τεθούν σε αναστολή εργασίας, άδεια άνευ αποδοχών από τις 16 Αυγούστου.

Την ίδια ώρα γύρω από την υφυπουργό έχει υψωθεί από χθες τείχος στήριξης στο Twitter για τα χυδαία και σεξιστικά δημοσιεύματα εις βάρος της.



«Άλλο η πολιτική κριτική, άλλο ο σεξιστικός λίβελος» έγραψαν υπερασπιζόμενοι την κ. Μιχαηλίδου ενώ πολλοί έκαναν λόγο για υποβιβασμό της γυναικείας φύσης και πρωτοφανή χυδαιότητα.

Κλείσιμο


Η υφυπουργός εργασίας είχε δώσει έμφαση από την αρχή της πανδημίας στην τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της Covid-19 στους οίκους ευγηρίας, επισκεπτόμενη πολλές κλειστές δομές. Παρά τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία με γρήγορους ρυθμούς προώθησε και το υπόλοιπο έργο του τομέα της που έχει σχέση με την διεύρυνση του πλαισίου για την αναδοχή και την υιοθεσία παιδιών καθώς και τη δημιουργία νέου πλαισίου για την προσχολική αγωγή με ποιοτικές προδιαγραφές για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.





Ειδήσεις σήμερα
Καιρός: Σκαρφαλώνει ξανά στο «κόκκινο» ο υδράργυρος - Σε ποιες περιοχές θα δούμε 40άρια

SOS από ΠΟΥ: Σε 111 χώρες η μετάλλαξη Δέλτα - Η αύξηση κρουσμάτων θα έχει καταστροφικές συνέπειες


«Καμπανάκι» από ΠΟΥ: Αυξάνονται οι παιδικές ασθένειες, καθώς η πανδημία επιβραδύνει τους εμβολιασμούς ρουτίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης