Ο Ντέμης Νικολαΐδης περιγράφει τη Δέσποινα Βανδή με δύο λέξεις

Ο Ντέμης Νικολαΐδης περιγράφει τη Δέσποινα Βανδή με δύο λέξεις

Μίλησε για πρώτη φορά για τη γυναίκα του

Demis-Despoina
Πριν από μερικές μέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γιόρτασαν 21 χρόνια γνωριμίας. Οι δύο τους αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια. Για πρώτη φορά ο Ντέμης μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των δύο παιδιών του περιγράφοντάς την με μόνο δύο λέξεις: «Σπουδαία γυναίκα». Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για τη γνωριμία της και αποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου.

«Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα» δήλωσε και πρόσθεσε: «Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε», είπε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

«Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Την φωνάζω, έρχεται και της λέω "θέλω να παντρευτούμε". Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη δεν ξέρω πώς, ήθελα να κάνω παιδί».

Για το ταξίδι λόγω της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε ότι «παντρευτήκαμε τον Ιούνιο και εγώ έψαχνα ομάδα στο εξωτερικό. Ήταν και έγκυος αλλά δεν το ξέραμε. Γυρίζοντας τώρα πίσω, ήταν για εκείνη εντελώς αυτονόητο, δεν τέθηκε θέμα. Δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ, θα πας πάμε. Τόσο απλό».

«Αυτό που θυμάμαι είναι όταν την πρωτοείδα και η γέννηση των παιδιών μας. Δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και έλειπα μονίμως, εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδο μας», αποκάλυψε επίσης ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Σίγουρα θα υπήρχαν μία - δύο στιγμές, αλλά γενικά δεν ζηλεύω. Δεν είχαμε τέτοια πράγματα μεταξύ μας» τόνισε.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει για τη Δέσποινα Βανδή

Ειδήσεις σήμερα:

Σχεδίαζαν να κάνουν Ανάσταση ρίχνοντας... μολότοφ σε αστυνομικούς στην Κατερίνη


Ηλεία: 65χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν και τη λήστεψαν μέσα στο σπίτι της

Αλεξανδρούπολη: Εισέβαλαν σε εκκλησία τη Μεγάλη Παρασκευή και ανήρτησαν την ελληνική σημαία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης