Τζέισον Σουντέικις για τον χωρισμό του με την Ολίβια Γουάιλντ: «Είτε θα μάθεις από αυτό, είτε θα αρχίσεις να δικαιολογείσαι»

Τζέισον Σουντέικις για τον χωρισμό του με την Ολίβια Γουάιλντ: «Είτε θα μάθεις από αυτό, είτε θα αρχίσεις να δικαιολογείσαι»

Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του έπειτα από 7 χρόνια δεσμού - Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά

wilde_olivia
O Τζέισον Σουντέικις σε συνέντευξή του στο αμερικανικό GQ αποφάσισε να μιλήσει για τον διάσημο χωρισμό του με την Ολίβια Γουάιλντ.

Μετά από εφτά χρόνια αρραβώνα και δύο παιδιά, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους τον περασμένο Νοέμβριο. Και ενώ κανείς θα περίμενε, ότι θα υπήρχε επιθετική διάθεση ίσως από τον ένα εκ των δύο, οι ηθοποιοί έχουν διατηρήσει άψογες σχέσεις, προσπαθώντας να μοιραστούν την επιμέλεια των παιδιών τους.



Έχουν προχωρήσει και οι δύο στην προσωπική τους ζωή, με τον Τζέισον Σουντέικις να αναφέρει πως: «Ο χωρισμός είναι μία εμπειρία που είτε θα μάθεις από αυτή, είτε θα αρχίσεις να δικαιολογείσαι για αυτή». Όπως εξήγησε, δεν έχει σκοπό να επιρρίψει ευθύνες σε κανέναν, αλλά θέλει να χρησιμοποιήσει το συμβάν ως μία εμπειρία που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί και να αποκτήσει αυτογνωσία.



Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον λόγο, που αποφάσισαν να χωρίσουν με την σύντροφό του, ο ηθοποιός απάντησε πως στην πραγματικότητα μάλλον δεν έχει καταλάβει πλήρως την αιτία, που τους οδήγησε ως εκεί. «Θα καταλάβω το γιατί σε έναν χρόνο. Ακόμα καλύτερα, σε δύο και ίσως σε πέντε», ανέφερε ο 45χρονος.

Σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνει για όσα έζησε μέχρι τώρα με την Ολίβια Γουάιλντ, όπως εξήγησε, καθώς αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του, ενώ ο χωρισμός τους είναι μόνο μία μικρή σελίδα. «Παίρνεις κάποια ευθύνη για όλο αυτό. Πάντα είσαι υπεύθυνος για ό,τι κάνεις. Όμως, το θέμα είναι να μάθεις κάτι πέρα από το εμφανές», έκλεισε την συνέντευξή του.

Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα

Σαρώνει ο κορωνοϊός: Αύξηση των κρουσμάτων κατά 38% κάθε τρεις μέρες!

Δόμνα Μιχαηλίδου: Το mea culpa και η στήριξη στο Twitter για τα σεξιστικά σχόλια
Καιρός: Σκαρφαλώνει ξανά στο «κόκκινο» ο υδράργυρος - Σε ποιες περιοχές θα δούμε 40άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης