Τζάντα Πίνκετ Σμιθ: Τιμά τα 50ά γενέθλια του Tupac δημοσιεύοντας ακυκλοφόρητους στίχους του

Τζάντα Πίνκετ Σμιθ: Τιμά τα 50ά γενέθλια του Tupac δημοσιεύοντας ακυκλοφόρητους στίχους του

Η ηθοποιός (και σύζυγος του Γουίλ Σμιθ) ήταν ζευγάρι με τον διάσημο ράπερ, που έφυγε από την ζωή το 1997 - Βρήκε τους στίχους μεταξύ γραμμάτων και ποιημάτων που της είχε στείλει

2πακ
Δημοσιεύοντας μερικούς ακυκλοφόρητους στίχους του, τίμησε τον πρώην σύντροφο της Tupac, η ηθοποιός Τζάντα Πίνκετ Σμιθ για τα 50ά του γενέθλια.

Ο ράπερ, που έφυγε από την ζωή το 1997 από πυροβολισμό σε ηλικία μόλις 25 ετών, είχε σχέση με την ηθοποιό κατά την αρχή της ενήλικης ζωής τους στην Βαλτιμόρη . Ο χωρισμός τους ήταν άσχημος και δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μία πολύ «ταραχώδη» σχέση.



Σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή της Red Table Talk το 2019 η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ είχε χαρακτηρίσει την σχέση τους «πολύπλοκη», ενώ είχε αναφέρει επίσης πως «ήταν άγκυρα ο ένας για τον άλλο».

Στο κλιπ που δημοσίευσε η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram εμφανίζεται να λέει: «Μου ήρθε αυτή η ανάμνηση. Το βρήκα ανάμεσα στα πολλά γράμματα και τα πολλά ποιήματα, που μου είχε στείλει ο Tupac. Δε νομίζω να έχει δημοσιευτεί ποτέ. Δε νομίζω να είχε πρόβλημα να το μοιραστώ μαζί σας».



Το κεντρικό θέμα του κειμένου με τίτλο "Χαμένες Ψυχές" είναι ο θάνατος, καθώς και η ψυχή του καθενός και το τι κρύβει μέσα της. Μεταξύ άλλων στο ποίημα αναφέρει: «Αφήστε με να ζήσω για να δω τι ήτανε χρυσό σε εμένα / πριν να είναι αργά».

Στην λεζάντα της δημοσίευσής της η Πίνκετ Σμιθ έγραψε: «Ο Tupac Shakur θα γινόταν 50 ετών σήμερα τα μεσάνυχτα! Καθώς ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την κληρονομιά του...ας τον θυμόμαστε γι' αυτό που τον αγαπήσαμε περισσότερο...τον τρόπο του με τα λόγια. Εδώ είναι μερικοί στίχοι, που ίσως δεν έχετε ξαναακούσει ποτέ».

Κλείσιμο








Ειδήσεις σήμερα:

Ντουτέρτε: «Ανοησία» η διεθνής έρευνα εις βάρος μου, δεν θα λογοδοτήσω σε «πρώην αποικιοκράτες»

Αντώνης Λαιμός-Μαρίκα Αράπογλου: Η guest list με τα ηχηρά ονόματα στον παραμυθένιο γάμο

Survivor: Ο Κόρο έβγαλε στον… τάκο τον Σάκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης