Μπεν Άφλεκ: Γιατί τον απέρριψε γνωστή TikToker - Το «πέσιμο» και η μεγάλη «παρεξήγηση»

Μπεν Άφλεκ: Γιατί τον απέρριψε γνωστή TikToker - Το «πέσιμο» και η μεγάλη «παρεξήγηση»

Ο Μπεν Άφλεκ... περιμένει την Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά ταυτόχρονα ψάχνει την επόμενη σύντροφο του στο Raya - Πώς εξήγησε την απόρριψη του διάσημου ηθοποιού η TikToker Νιβίν Τζέι

benaffleck-0
Ελεύθερος πλέον, ο Μπεν Άφλεκ, μετά το διαζύγιο του από την Τζένιφερ Γκάρνερ, φαίνεται ψάχνει το «επόμενο θύμα» του σε διάσημες εφαρμογές γνωριμιών, όπως το Raya. Έπειτα από τις φήμες για επανασύνδεση με την πρώην του Τζένιφερ Λόπεζ, ο ηθοποιός δείχνει πανέτοιμος για μία νέα ερωτική γνωριμία, όμως η μοίρα έχει άλλες βλέψεις για εκείνον.

Μία διάσημη περσόνα του TikTok με το όνομα Nιβίν Τζέι αποκάλυψε σε βίντεο της, που έχει γίνει viral ότι πρόσφατα έκανε match στην εφαρμογή Raya με τον διάσημο ηθοποιό, όμως τα επόμενα κιόλας λεπτά, τόν απέρριψε. Την εν λόγω εφαρμογή έχει ακουστεί ανά διαστήματα ότι χρησιμοποιούν πολλοί celebrities για γνωριμίες. 

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία φαίνεται να έχει μεγάλο κοινό στην πλατφόρμα του TikTok ισχυρίζεται ότι έπειτα από το «ταίριασμα» με τον Μπεν Άφλεκ, η ίδια αναίρεσε το «match», καθώς θεωρούσε πως αποκλείεται να ήταν ο ίδιος και όχι κάποιος, που παρίστανε αυτόν.

nivine and ben affleck


Κλείσιμο
Όπως αναφέρει στο βίντεο της: «Μόλις έβγαλα το match, εκείνος απευθείας μού έστειλε ένα βίντεο του στο Instagram, ρωτώντας με γιατί το έκανα αυτό και επιβεβαιώνοντας μου ότι είναι όντως εκείνος». Παρ' όλα αυτά όμως, η στάση της Νιβίν παρέμεινε αρνητική, καθώς η ίδια αντί να συνομιλήσει μαζί του, τόν απέρριψε, δημοσιοποιώντας επιπλέον το βίντεο στο TikTok.

Φήμες σχετικές με τον ηθοποιό και τις δραστηριότητες του σε εφαρμογές γνωριμιών έχουν διαρρεύσει και στο παρελθόν, με πηγή από το περιβάλλον του να αναφέρει: «Ψάχνει μία πραγματική σύντροφο, όχι απλά να βγει με άλλη μία διάσημη. Έχει τα παιδιά του και είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του, αλλά είναι και έτοιμος να ερωτευτεί ξανά.»

Βέβαια, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά αυτές τις αναφορές στο όνομα του και στο παρελθόν είχε υποστηρίξει πως ο συγκεκριμένος τρόπος γνωριμίας δεν τόν εκφράζει. «Γνωρίζω κόσμο, στον οποίο αρέσουν αυτές οι εφαρμογές και περνούν καλά, αλλά δεν είμαι από αυτούς. Θα μου άρεσε να έχω μία βαθιά σχέση με νόημα, στην οποία να μπορώ να είμαι απόλυτα αφοσιωμένος.»

Δείτε φωτογραφίες της Nιβίν Τζέι:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης