Survivor: «Σίγησε» η ντουντούκα του Κώστα Παπαδόπουλου στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: «Σίγησε» η ντουντούκα του Κώστα Παπαδόπουλου στον Άγιο Δομίνικο

Τα δάκρυα χαράς και λύπης, το μήνυμα που συγκίνησε μπλε και κόκκινους, το ντερμπι της επικοινωνίας και η... κατάρα που συνεχίστηκε - Δείτε βίντεο

SURVIVOR_NEO2_2
Το κοχύλι του Κώστα Παπαδόπουλου το οποίο χρησιμοποιούσε σαν ντουντούκα δεν θα ξανά ακουστεί στον Άγιο Δομίνικο, καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο Survivor 4 τους Τριαντάφυλλο, Τζέιμς Καφετζή και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Το βράδυ πριν οι παίκτες των δυο ομάδων πέσουν για ύπνο ως είθισται έγινε η αποτίμηση του συμβουλίου. Παύλος, Ηλίας και Κόρο συζητούσαν για τη συμπεριφορά των Τζειμς και Νίκου.

Από την πλευρά του ο «πρίγκιπας» εκτίμησε πως θα κάνει Πάσχα τρώγοντας αρνί και ο φίλος του την ίδια ώρα θα μασουλάει καρύδες.




Μπλε και Κόκκινοι που δεν θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειες τους δεν κράτησαν τα δάκρυα τους όταν ενημερώθηκαν πως  οποίος κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τη φωνή των αγαπημένων του σε ηχητικό μήνυμα.




Κλείσιμο
Ο στίβος μάχης είχε εμπόδια σε άμμο και πισίνα, όμως οι ανατροπές ερχόντουσαν στον τελικό στόχο των κρίκων, εκεί οπού όποιο πλεονέκτημα γρήγορων και δυνατών παικτών μπορούσε να εξανεμιστεί από την αστοχία τους. Οι δυο ομάδες κρατούσαν το ματς σε ισορροπία. Οι μπλε με MVP της αναμέτρησης τον Κώστα Παπαδόπουλο, με ότι αυτό συνεπάγεται κάθε φορά που ένας υποψήφιος φέρνει μόνο νίκες στην ομάδα του, κατάφεραν να επικρατήσουν. Μάλιστα ο  ζαχαροπλάστης ήταν αυτός που έβαλε  στο τέλος και το… κερασάκι στην τούρτα της νίκης με 10-8.



Το κοχύλι-ντουντούκα του Κώστα Παπαδόπουλου ήχησε δυνατά μετά τη νίκη των μπλε, με τον ζαχαροπλάστη να εύχεται να… σπάσει την κατάρα που θέλει τον παίκτη που ταΐζει την ομάδα του να είναι και η τελευταία του. Το σίγουρο ειναι πως έσπασε την... κατάρα των τριών νικών, καθώς πέτυχε τέσσερις. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος λύγισε που δεν θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τους αγαπημένους του, αλλά και για την κακή απόδοση του.



Η στενοχώρια των κόκκινων για την ήττα ήταν μεγάλη. Ο Τριαντάφυλλος απορούσε πώς μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει το παιχνίδι επιβίωσης που του ζήτησε η γυναίκα του όταν του λείπει τόσο πολύ το παιδί του. Ο Ηλίας Μπόγδανος τα είχε με τον «Ντάφυ» που δεν κατάφερε να φέρει ούτε έναν πόντο. Η Καρολίνα Καλύβα ευχήθηκε ο θεός να φωτίσει τον Γιώργο Ασημακόπουλο να πιστέψει λίγο παραπάνω στον εαυτό του όταν φτάνει στον τελικό στόχο.



Οι μπλε εκτός από αναψυκτικά και μπουρίτος απόλαυσαν με την ψυχή τους τα ηχητικά μηνύματα των δικών τους ανθρώπων.



Χαρούμενος για την σημερινή του απόδοση ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος τόσο για τη νίκη του επί του Σάκη Κατσούλη, όσο και για το ότι άκουσε την κόρη του. Ωστόσο το μήνυμα που άγγιξε τους περισσότερους, όπως παραδέχθηκε και ο ζαχαροπλάστης, ήταν αυτό που έστειλε ο Νάσος Γαλακτερός στον γιο του Παύλο, ότι «δεν παίζει ρόλο πόσο τρέχεις, πόσο δυνατός είσαι και πόσες νίκες έχεις φέρει, αλλά ο χαρακτήρας σου». Τα λόγια του μπαμπά του Παύλου συγκίνησαν και τους κόκκινους, ενώ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Σάκης που δεν κατάφερε να φέρει τις νίκες που ήθελε για να στείλει τους κόκκινους στην επικοινωνία.



Τα δάκρυα χαράς και λύπης διαδέχθηκε ο χορός και το φαγητό μπλε και κόκκινων σαν μια ομάδα.



Ακολούθησαν οι προβλέψεις για το ποιος θα φύγει από το Survivor. Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει ότι ήρθε η ώρα του, αν και όπως είπε θέλει να μείνει λίγο ακόμα. Ο Κώστας Παπαδόπουλος έδειξε σίγουρος ότι θα παραμείνει στο παιχνίδι και θα φέρει και άλλες νίκες. Ο Κόρο εκτίμησε ότι θα φύγει ο Τζέιμς, γιατί θεωρεί οτί ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει τον πόλεμο ακόμα και μακριά από τον Άγιο Δομίνικο. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει ο κολλητός του.




Το συμβούλιο ξεκίνησε με… οικογενειακές τοποθετήσεις. Η σχέση Τζέιμς και Νίκου απασχόλησε για ακόμα μια φορά. Ο άλλος δεσμός φιλίας που καλλιεργήθηκε από την αρχή του παιχνιδιού χωρίς να είναι τόσο ισχυρή όσο η πρώτη ήταν αυτή του Γιώργου Κόρομι με τον Κώστα Παπαδόπουλο. Νικολέτα Μαυρίδη και Ηλίας Μπόγδανος μίλησαν για τη σχέση τους με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκαν στο «Νταφάκι» τους.΄
Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση Τριαντάφυλλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Τζέιμς Καφετζής και Κώστας Παπαδόπουλος.




Τελικά ο κόσμος αποφάσισε να στηρίξει με τη θετική του ψήφο τους «Νταφυ», Γιώργο και Τζέιμς και να στείλει πίσω στην οικογένεια του τον Κώστα τον ζαχαροπλάστη.






Ειδήσεις σήμερα:

«Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για μίσθωση (Leasing) 300 αστικών λεωφορείων για την Αθήνα

Στα 2.781 τα νέα κρούσματα - 805 οι διασωληνωμένοι, 63 θάνατοι

Ελλάδα: Εριξαν πρόστιμο 15.000 σε αυτοκίνητο των 1.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης