Μαικλ Τζόρνταν: Στις 400.000 δολάρια η πρώτη του φανέλα στους Σικάγκο Μπουλς

Μαικλ Τζόρνταν: Στις 400.000 δολάρια η πρώτη του φανέλα στους Σικάγκο Μπουλς

Στις 4 Δεκεμβρίου στο Μπέβεριλι Χιλς οι φανατικοί φίλοι του μπάσκετ (και όχι μόνο) θα... μονομαχήσουν για την ιστορική φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν, αλλά και 400 ακόμη αναμνηστικά μερικά εκ των οποίων ανήκουν στον αδικοχαμένο Κόμπε Μπράιαντ

Maicl_Jordan
Το ημερολόγιο έδειχνε 12 Σεπτεμβρίου 1984 όταν ο Ροντ Θορν ανακοίνωνε ότι οι Σικάγο Μπουλς είχαν επιλέξει στον πρώτο γύρο του draft τον Μάικλ Τζόρνταν.

Όταν λίγο αργότερα ο πιτσιρικάς από το κολέγιο του North Carolina παρουσιάζονταν επίσημα από τους Ταύρους, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είχε μπροστά του τον μεγαλύτερο αστέρα που έβγαλε ποτέ το μπάσκετ...

Κάτι που αποδείχθηκε και με την κυκλοφορία του επικού ντοκιμαντέρ Last Dance που έσπασε κάθε ρεκόρ προβολής (βοήθησε και η καραντίνα) και αποδεικνύεται ξανά με αφορμή μία δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο Μπέβερλι Χιλς.

MJ1
MJ2


Εκεί όπου θα τεθεί προς πώληση η φανέλα που κρατούσε στην επίσημη παρουσίαση του από τους Σικάγο Μπουλς με τιμή εκκίνησης να ορίζονται οι 200.000 δολάρια (ενώ οι εκτιμήσεις των διοργανωτών να αναφέρουν ότι μπορεί να φτάσει και τις 400.000 δολάρια).

Στην ίδια δημοπρασία θα είναι διαθέσιμη μία από τις πρώτες φανέλες του Κόμπε Μπράιαντ στους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά και μία μπάλα υπογεγραμμένη από τον αδικοχαμένο άσο.

Kobe1
Kobe2
Kobe3


Ειδήσεις σήμερα:

Υφυπουργείο Αθλητισμού: Πρότυποι αθλητικοί χώροι στο Ελληνικό, σε αντικατάσταση των εγκαταστάσεων του Αγ. Κοσμά

Βίντεο: Η Τενερίφη δημιούργησε τον... Μπογρίνιο Ντι Κάπριο

Η γαλλική κυβέρνηση επιτρέπει έως 5.000 θεατές στα γήπεδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης