Ντακότα Τζόνσον: Λανσάρει δικό της sex toy με έμπνευση από τις «50 Αποχρώσεις του γκρι»

Ντακότα Τζόνσον: Λανσάρει δικό της sex toy με έμπνευση από τις «50 Αποχρώσεις του γκρι»

Η ηθοποιός συνεργάζεται με την εταιρία Maude, η οποία κατασκευάζει σεξουαλικά βοηθήματα

dakota-johnson

Η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον, που έγινε γνωστή σε όλους μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι» έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Πέρα από την υποκριτική,  εισήλθε δυναμικά και στον κόσμο των επιχειρήσεων κυκλοφορώντας ένα δικό της gadget, το οποίο ονόμασε  «drop» μέσα από την εταιρία Maude στην οποία είναι μέτοχος.

Το εν λόγω 
gadget αποτελεί  μια ιδιαίτερη συσκευή μασάζ για όλο το σώμα, το οποίο εστιάζει στην αφύπνιση των ερωτωγενών μας ζωνών. Όπως φαίνεται, η Ντακότα μάλλον εμπνεύστηκε από τη συμμετοχή της στην ταινία, στην οποία πρωταγωνίστησε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως sex toy, αλλά ακόμα και σαν απλή συσκευή μασάζ και είναι τόσο μικρό «σαν σταγόνα», εξ ου και το όνομα του.  Η ηθοποιός σύστησε στο ευρύ κοινό το sex toy μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε στο Instagram τονίζοντας ότι «μπορεί να προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση σε εσένα και τον σύντροφο σου». 

Στη λεζάντα της ανάρτησης της αναφέρει:

«Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το νέο προϊόν, 
drop. Μια συσκευή μασάζ για όλο το σώμα που μπορεί να αφυπνίσει τις ερωτογενείς σας ζώνες, τόσο όταν είστε με το σύντροφό σας, όσο και όταν είστε μόνες. Είναι μια πολύ εύχρηστη συσκευή μασάζ και η αίσθηση που αφήνει παντού είναι επική. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι διατίθεται σε διακριτικό travel size».


Σχετικά με τη συνεργασία της με την εταιρία Maude και το θέμα της σεξουαλικότητας, η Ντακότα Τζόνσον απαντά:
«Η σεξουαλική ευεξία είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Το ήθος της Maude είναι κάτι που υποστηρίζω σθεναρά και συμβαδίζει με τις βασικές πεποιθήσεις μου σχετικά με τη σεξουαλική υγεία. Επιπλέον, το διαμέτρημα και η αισθητική αυτών των προϊόντων είναι εξαιρετική και υψηλή. Τα λατρεύω. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που συμμετέχω ως Co Creative Director και επενδύτρια, ελπίζοντας να υιοθετήσουμε πρωτοβουλίες βιωσιμότητας και ευαισθητοποίησης / εκπαίδευσης στον ιστό της εταιρείας, παρέχοντας παράλληλα όμορφα και ποιοτικά προϊόντα σεξουαλικής ευεξίας, προσβάσιμα σε όλους τους ανθρώπους».



Ειδήσεις σήμερα: 

Παρατείνεται η αναστολή των πλειστηριασμών - Προστατεύονται οι πληγέντες από COVID-19

Στο... κόκκινο οι «σκληροί δείκτες» της επιδημίας - Πότε περιμένουν τα self test

Πότε ανοίγουν τα σχολεία; - Προτεραιότητα σε Γυμνάσια και Λύκεια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης