Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος: Ο γιος της Όλγας Τρέμη στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος: Ο γιος της Όλγας Τρέμη στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να βγαίνει στο γυαλί» παραδέχτηκε ο ίδιος, εξηγώντας: «Όταν ήμουν μικρός και μας κοιτούσαν στο δρόμο, δεν μου άρεσε καθόλου. Απολαμβάνω την ανωνυμία μου»

panagiotopoulos_alexandros
Στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος, γιος της Όλγας Τρέμη και του Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη εξήγησε οι ίδιος: «Ήμουν 4 χρόνια στο Λονδίνο, όπου σπούδασα. Γύρισα στην Ελλάδα, πήγα στρατό. Δούλεψα σε διάφορες ναυτιλιακές εταιρίες, δεν μου άρεσε. Δούλεψα σε site για ένα διάστημα αλλά δεν ένιωθα να με γεμίζει ούτε αυτό. Ήρθε κάποια στιγμή ένας φίλος μου και μου πρότεινε να κάνουμε μια εταιρεία παραγωγής και συμφώνησα αμέσως. Ξεκινήσαμε πριν το πρώτο lockdown και όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα ήταν δύσκολα στην αρχή».

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να βγαίνει στο γυαλί»
πρόσθεσε και συνέχισε αναφερόμενος στους γονείς του: «Οι γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί σε αυτό το επαγγελματικό μου βήμα. Με στηρίζουν σε όλα. Ο πρώτος άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα μου είναι η μητέρα μου. Ο πατέρας μου, μου έμαθε να μην τα παρατάω. Κάποια στιγμή της ζωής μου πέρασα μια δυσάρεστη περίοδο και ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω όλα. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν τριών ετών, δεν ήταν κάτι ευχάριστο».

Και καταλήγοντας παραδέχθηκε: «Στα social media ήμουν ενεργός, σταμάτησα να είμαι για ένα διάστημα. Πήρα μια απόσταση για δύο χρόνια και νομίζω μου έκανε πάρα πολύ καλό. Είχα φτάσει σε ένα σημείο να βάζω φωτογραφίες το τι τρώω... Μετά σκέφτηκα πως αυτό δεν με εκφράζει καθόλου σαν άνθρωπο. Όσο ήμουν ενεργός όμως, όπως όλοι μας άλλωστε, έχω φλερτάρει και μέσα από τα social media».




Ειδήσεις σήμερα

15 στελέχη, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόροι της Αριστεράς… συνιστούν «σεβασμό στα δικαιώματα» Κουφοντίνα

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: «Αυλαία» με πάνω από 725.000 αιτήσεις για 1,5 δισ. ευρώ

ΑΣΕΠ: Κλείνουν οι αιτήσεις για 54 προσλήψεις στην υπηρεσία ασύλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης