Συγκεκριμένα οBig Brotherτους ανέφερε: «Ο Big Brother θέλει να σας ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό. Στις 29 Αυγούστου, την ημέρα που μπήκατε στο σπίτι, τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα ήταν λιγότερα από 10.000 ενώ είχαμε 260 θανάτους. Σήμερα τα κρούσματα έχουν φτάσει 27.334. Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη έχουμε 865 επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ ο αριθμός των θανάτων έχει διπλασιαστεί. Δηλαδή έχουμε πάνω από 520 θανάτους. Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση σε όλη την χώρα. Σε τοπικό lockdown έχει τεθεί η Καστοριά κι η Κοζάνη και σε συναγερμό βρίσκονται Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Σέρρες και Γιάννενα. Ο Big Brother έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειές σας κι είναι όλοι καλά».
Έπειτα ο Big Brother κάλεσε τον Χρήστο Μακρίδη για να μιλήσει με τη σύζυγό του γιατί η περιοχή όπου μένει η οικογένειά του είναι σε τοπικό lockdown. Ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα ενώ λύγισαν κι η Άννα Μαρία κι η Χριστίνα Ορφανίδου.
Κλείσιμο
Δείτε βίντεο: Big Brother: Οι παίκτες ξεσπούν σε κλάματα όταν ενημερώνονται για τον κορωνοϊό
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.