Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου «ξεσπά» για τη διαρροή του «ροζ» βίντεο

Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου «ξεσπά» για τη διαρροή του «ροζ» βίντεο

Μέσα από μία σπαρακτική εξομολόγηση η νεαρή κοπέλα αφηγήθηκε όλα όσα έζησε από την διαρροή προσωπικών στιγμών της στο Διαδίκτυο από τον πρώην σύντροφό της

xristina12
Η Χριστίνα Ορφανίδου είναι ένα ακόμη θύμα χυδαίας διαδικτυακής επίθεσης από πρώην σύντροφό της, ο οποίος διέρρευσε προσωπικές της προκειμένου να την βλάψει. Εκείνη αποφάσισε μέσα από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» στην διάρκεια του τρίτου live, να κάνει μία εξομολόγηση και να μιλήσει ενώπιον του κόσμου για όλα όσα βιώνει εδώ και μερικά χρόνια.

BIG BROTHER -Η Χριστίνα Ορφανίδου ομολογεί με δάκρυα στα μάτια για την ύπαρξη του το ροζ βίντεο LIVE


Η νεαρή κοπέλα συντετριμμένη και κλαίγοντας απηύθυνε μήνυμα προς όλες τις κοπέλες που έχουν πέσει θύματα ανάλογων επιθέσεων και που εσχάτως γίνεται πολύ συχνά.

«Γεννήθηκα στα τέλη του 1984 και από νωρίς οι γονείς μου κατάλαβαν πως θα ταλαιπωρηθώ καθώς είχα αλλεργικό και βρογχικό άσθμα με δύσπνοιες και αναφυλαξίες. Το 1988 γεννήθηκε η αδελφή μου η Τέτα, με την οποία πέρασα υπέροχη παιδική ηλικία. Θα ήθελα και τα δικά μου παιδιά να περάσουν εξίσου καλά. Το 1991 κατάλαβα και ανακάλυψα ότι ήμουν αγοροκόριτσο. Το 1997 γεννήθηκε η τρίτη αδελφή μου η Κατερίνα και ήμουν σαν μαμά της.

Το 2002 πέρασα στο Πανεπιστήμιο και μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη. Ηθελα να δουλέψω για να είμαι ανεξάρτητη και να μην επιβαρύνω την οικογένειά μου.
Μετά από δυο χρόνια γνώρισα τον πρώτο έρωτά μου και ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Το 2008 ήταν χρονιά με καλά και κακά. Ηλθε ένας χωρισμός λόγω απιστίας. Όμως την ίδια χρονιά βρήκα πολύ καλή δουλειά και έμεινα πέντε χρόνια. Ως το 2013 ήμουν οικονομικά τέλεια αλλά λόγω κρίσης απολύθηκα και πέρασα κάποιου είδους κατάθλιψη ως το 2014. Το 2014 συνέβησαν κάποια πολύ όμορφα πράγματα Ερωτεύθηκα και γνώρισα στον σύντροφο ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου.

Τα 2017 ενώ όλα πήγαιναν πολύ καλά, βρέθηκα σε δύσκολη θέση διότι ανακάλυψα ότι είχε κάποιες παράνομες δραστηριότητες που δεν ενέκρινα και άρχισαν τα συννεφάκια. Όταν συζείς, νιώθεις ότι αυτός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα κάνεις πράγματα και θα δημιουργήσεις οικογένεια. Προσπάθησαν να του αλλάξω γνώμη αλλά αναγκάστηκα να αποφασίσω να χωρίσουμε. Το πρόβλημα είναι ότι με τον συγκεκριμένο είχαμε προσωπικές στιγμές στα αρχεία και προσωπικά δεδομένα, τα οποία πρέπει να κρατάμε ιδιωτικά.

Το 2017 όταν γνώρισα κάποιον άλλο άνθρωπο με τον οποίο έζησα ένα τροχαίο ατύχημα, η προηγούμενη σχέση μου για να με ξεφτιλίσει και να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο ίντερνετ ιδιωτικές στιγμές, τις διέδιδε από κινητό σε κινητό σε δικό μας περιβάλλον. Με ξεφτίλισε, έφυγα από τη Θεσσαλονίκη, έχασα τη δουλειά μου και μου χάλασε την καινούρια σχέση. Εφτασα και να βιώσω μπούλινγκ από τρίτα άτομα που είχαν δει αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Από το 2018 και μετά αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση έχασα την εμπιστοσύνη μου. Δεν ενημέρωσα τους γονείς μου και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω και κινήθηκα νομικά, όμως εκείνος συνέχισε να μιλάει άσχημα. Θέλω να δώσω συμβουλή σε όλες τις γυναίκες. Ποτέ να μην βιντεοσκοπούν προσωπικές στιγμές. Δεν ξέρουν τι μπορεί να γίνει και πως θα τις εκμεταλλευτεί λόγω εγωισμού κάποιος. Να είστε δυνατές και να προσέχετε πάρα πολύ. Δεν είστε θύματα, αυτοί που κάνουν αυτές τις κινήσεις, αυτοί είναι τα θύματα.

Ημουν σε εστιατόριο και μου ήρθε μήνυμα στο ίνσταγκραμ και πάγωσα. Είχαν ανέβει οι προσωπικές στιγμές μου σε συγκεκριμένο προφίλ. Με έχει στοιχειώσει αυτό το πράγμα είναι ότι χειρότερο. Μπορεί να καταρρακώσει έναν άνθρωπο. Ηξερα τι έκανα αλλά νόμιζα ότι θα ήταν σύντροφός μου μια ζωή και ήθελα να του ικανοποιήσω τις φαντασιώσεις του. Προσπάθησα να βρω έναν τρόπο να κατέβουν όλα αυτά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εχω έλθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε. Είναι έρωτας, συντροφικότητα και το κάνουμε όλοι. Δε καταλαβαίνω γιατί το κάνουνε όλοι. Σε όλες τις υποθέσεις διαρροής προσωπικών δεδομένων όλο άνδρες κρύβονται πίσω από αυτό. Και υπάρχουν κάποιοι που θα πουν μπράβο ρε μάγκα…

Είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος. Εχω βρεθεί με φίλους και μου άνοιξαν κινητό και μου έδειξαν το βίντεό μου και μου είπαν ότι εκείνος το έστειλε. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό το πράγμα. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα καταδικάσουν αυτή την πράξη και θα καταλάβουν ότι δεν προκαλούν οι γυναίκες. Ηθελα να προστατεύσω την οικογένεια μου αλλά αναγκάστηκα να τους ενημερώσω γιατί κάποια στιγμή θα μαθευόταν. Νιώθω πολύ άσχημα γιατί επέλεξα να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο για τρία χρόνια και δεν κατάλαβα τίποτα.

Αυτό τον άνθρωπο τον φρόντισα και τον αγάπησα όσο τίποτα στη ζωή μου. Το μόνο πράγμα που θα του έλεγα αν ήταν απέναντί μου, θα ήταν «γιατί;» Γιατί δεν έκανα κάτι κακό. Είναι καταδικαστέα πράξη και δεν έχει κανένα δίκιο».

Τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος μεταξύ άλλων και πολύ αναστατωμένος είπε τα εξής:

Κλείσιμο
«Ακουσε με λίγο. Είμαι έξαλλος, είμαι έξω φρενών, είμαι έτοιμος να βγω από τα ρούχα μου. Μιλάμε για έναν τύπο μισογύνη, μισεί τις γυναίκες, ένας φαλλοκράτης του κερατά ένας ανύπαρκτος που δεν έχει προσωπικότητα και δεν σ’ αγάπησε. Η ευθύνη σου είναι ότι έμπλεξες μαζί του, όχι το βίντεο, το βίντεο είναι κομμάτι της ερωτικής ζωής σου. Πώς επέτρεψες να εμπιστευθείς αυτό το πράγμα. Ο αγύρτης που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να κάνει κακό σε μια γυναίκα. Μην κλαίς, κορίτσι μου. Θύμωσε, καταδίκασε τον. Δεν είναι άνθρωποι, είναι υπάνθρωποι. Εσύ αγαπάς, δίνεσαι μην σκας για τον παλιοκερατά. Μην κλάψεις άλλο».

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Όλα τα νέα μέτρα για το Λεκανοπέδιο, «ανοιχτή» η επαναφορά των SMS

Νέα τουρκική NAVTEX για έρευνες του Barbaros στην Ανατολική Μεσόγειο

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στην Κρήτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης