Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα: Το άγχος, η γκάφα και το εντυπωσιακό πλατό

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα: Το άγχος, η γκάφα και το εντυπωσιακό πλατό

Όλα όσα έγιναν στην πολυαναμενόμενη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ

maleskou-main1
«Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από αγωνία, χαρά και συγκίνηση» με αυτά τα λόγια η Ιωάννα Μαλέσκου καλοσώρισε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στη νέα της εκπομπή με τίτλο: Love it. H πρεμιέρα της Ιωάννας τα είχε όλα... χαμόγελα, συγκίνηση, γκάφες αλλά και αρκετό άγχος! Στο εντυπωσιακό πλατό επικρατεί το κόκκινο χρώμα και η παρουσιάστρια από τα πρώτα κιολας λεπτά τηλεοπτικού «αέρα» ξενάγησε τους τηλεθεατές.

«Καλό μεσημέρι! Καλώς ήρθατε στον ΣΚΑΪ! Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από αγωνία, χαρά και συγκίνηση και δυσκολεύομαι να μιλήσω…», ήταν τα πρώτα της ομολογουμένως αγχωμένα λόγια στους τηλεθεατές. Αμέσως μετά φώναξε στο πλευρό της, τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν στον αέρα της εκπομπής. Η Ιωάννα Μαλέσκου θα έχει δίπλα της, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, τη Μάρτζυ Λαζάρου και τον Μάνο Μαγιάτη.

Η εκπομπή στα πρώτα της θέματα ασχολήθηκε με το «Big Brother», τα κορίτσια του «My Style Rocks» και την απογευματινή πρεμιέρα του ριάλιτι, ενώ πρώτος καλεσμένος της σεζόν ήταν ο παρουσιαστής του «Big Brother» Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος βρέθηκε στον καναπέ της Ιωάννας Μαλέσκου.  Όμως, από την πρεμιέρα δεν έλειψαν και οι γκάφες. Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της, Παναγιώτης Χατζηδάκης, στην πρεμιέρα της εκπομπής, αντί για Ιωάννα αποκάλεσε την παρουσιάστρια... Κατερίνα.

«Γεια σου Κατερίνα», της είπε και η παρουσιάστρια έμεινε να τον κοιτάζει με αμηχανία. «Κατερίνα; Νάτο το πρώτο μου λάθος» αναφώνησε ο Παναγιώτης και η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε: «Δεν είναι λάθος, ας ξανασυστηθούμε! Έχει χάσει τα μυαλά του γιατί σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς…» και με αυτόν τον τρόπο τον δικαιολόγησε.

Δείτε το βίντεο:

Πρεμιέρα για το Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου


Ειδήσεις σήμερα:

Αναβάλλεται το «Samano Festival» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου


ΔΣΑ: Αγανάκτηση για το θάνατο της δικηγόρου Ebru Timtik, αλληλεγγύη σε κάθε διωκόμενο πολίτη στη Τουρκία

Ολιγόωρη παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις λόγω... υπερφόρτωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης