Big Brother: Το «καλωσόρισμα» του Χάρη Βαρθακούρη στο τηλεοπτικό κοινό

Big Brother: Το «καλωσόρισμα» του Χάρη Βαρθακούρη στο τηλεοπτικό κοινό

Έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό κάθε γωνιά του σπιτιού του «Big Brother», στο οποίο είχε... εισβάλει λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα.

bigb12
Ακριβώς στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, το «Big Brother» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ο Χάρης Βαρθακούρης, ως κεντρικός παρουσιαστής, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αποφάσισε, στην έναρξη του σόου, να συνομιλήσει απευθείας με τον Μεγάλο Αδελφό.

Αμέσως μετά, ο Χάρης Βαρθακούρης έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό κάθε γωνιά του σπιτιού του «Big Brother», στο οποίο είχε... εισβάλει λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα.

«Kαλησπέρα σας! Καλωσορίσατε στην πιο δύσκολη και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόκληση! Όχι μόνο για τα 16 παιδιά που θα ζήσουν μέσα στο σπίτι του Big Brother» τόνισε ο Χάρης Βαρθακούρης, επιστρέφοντας από το εισαγωγικό βίντεο

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το 24ωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς Internet, social media και τηλέφωνο, θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Ειδήσεις σήμερα: 

Κατέληξε 92χρονη με κορωνοϊό από το «Αγία Κυριακή» στο Παπανικολάου

Μαγιορκίνης για σχολεία: Οι πιθανότητες μετάδοσης στην τάξη και οι αποστάσεις των μαθητών

Η «σιωπηλή» διασπορά του κορωνοϊού από τους νέους - «Κλειδί» η επιστροφή των εκδρομέων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης