Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Δεν χορταίνει τη Μύκονο (ούτε κι εμείς την Ιζαμπέλ)

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Δεν χορταίνει τη Μύκονο (ούτε κι εμείς την Ιζαμπέλ)

Το απόλυτο «Brazilian bikini girl» όπως αυτοσυστήνεται,  επέστρεψε στο Νησί των Ανέμων για βουτιές στις πισίνες

goulart343
Στην αγαπημένη της Μύκονο επέστρεψε και πάλι η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, η οποία ενθουσιασμένη το μοιράστηκε με τους περισσότερυς από 4,6 εκατ. followers της στο instagram.

Η 35χρονη Βραζιλιάνα καλλονή του modeling, κοινοποίησε ένα βίντεο από το βραβευμένο ξενοδοχείο Cavo Tagoo όπου διαμένει ξανά, επιδεικνύοντας τα ψηλόλιγνα πόδια της (και όχι μόνο) καθώς κάνει σχοινάκι, πριν βουτήξει θεαματικά στην πισίνα.


Με λίγα λόγια...«Και ο Θεός έπλασε την Ιζαμπέλ…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#BodyByIza back in 🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabel Goulart (@izabelgoulart) στις

Στην τελευταία της συνέντευξη στο «Gala», και τη Μαρία Λεμονιά, το πρώην «αγγελάκι» της Victoria's Secret αποκάλυψε για τις αλλιώτικες συνήθειές της στη Μύκονο:

  • «Ήρθα στη Μύκονο για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια και την ερωτεύτηκα»
  • «Αγαπώ αυτή την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας που σου προσφέρει το νησί. Μου αρέσει που κοιμάσαι αργά αλλά το πρωί έχεις την επιλογή να κάνεις σπορ, που μπορείς έχεις ωραία δείπνα και να απολαύσεις υπέροχα ηλιοβασιλέματα. Στη Μύκονο η μέρα είναι μεγάλη και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλά πράγματα»
  • «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξενυχτώ και δεν είμαι party animal. Συνήθως περνώ τις ώρες μου με φίλους ή ακούγοντας μουσική στη βίλα μου. Μου αρέσει να παίρνω το πρωινό μου στην πισίνα που διαθέτει, να παίζω πινγκ πονγκ και να κάνω barbeque»
  • «Λατρεύω την ελληνική κουζίνα. Πω πω, τρελαίνομαι για ταραμά, για ελληνική σαλάτα και φέτα. Οταν πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ “Φλώρα” εδώ στη Μύκονο το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να αγοράζω ένα, δύο ή ακόμα και τρία κιλά φέτα. H φέτα πάει με όλα, με αυγά, με σαλάτα, με όλα...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης