ΟΤόμας Μαρκλμπορεί να μην μιλάει με την κόρη του και το γαμπρό του δίνει όμως τις... συμβουλές έστω και από μακριά. Στον απόηχο των αποκαλύψεων του «Finding Freedom» ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ απευθυνόμενος στο ζευγάρι τους είπε: «Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή για να κλαίγεστε».
Ο κ. Μαρκλ μιλώντας μέσω Skype από το σπίτι του στο Μεξικό άσκησε αυστηρή κριτική στους Σάσεξ λέγοντας πως πλέον δεν εκτιμά καθόλου αυτό που έχει γίνει η κόρη του.
«Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή για να κλαίγεστε. Αγαπώ την Μέγκαν αλλά δεν εκτιμώ καθόλου αυτό που έχει γίνει τώρα», για να συνεχίσει: «Το γεγονός ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας τους συμβούλεψαν να με βοηθήσουν και εκείνοι αρνήθηκαν να το κάνουν είναι απίστευτα νέα».
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόμας Μαρκλ ασκεί κριτική στη Μέγκαν και τον Χάριγια τους χειρισμούς τους όσο ζούσαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.