Αύριο θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μετά τη σημερινή απόφαση των δικαστών του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου να κηρύξουν ενόχους όπως και πρωτόδικα τους 42 κατηγορούμενους.
Κατά την αυριανή διαδικασία θα συνεχίσουν να αγορεύουν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων για την αναγνώριση ελαφρυντικών στους εντολείς τους και μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων το δικαστήριο αναμένεται να μπει σε «τροχιά» έκδοσης της απόφασής του επί των ποινών.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης που αγόρευσαν σήμερα ζήτησαν πάντως από το δικαστήριο να αναγνωρίσει στους εντολείς τους, κατά περίπτωση, τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου, της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, των μη ταπεινών αιτίων, της μη εύλογης διάρκειας της δίκης και της παραβίασης του τεκμηρίου αθωότητας.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.