Η συγκινητική φωτογραφία του σκύλου του Τζορτζ Μπους: Αποστολή εξετελέσθη

Η συγκινητική φωτογραφία του σκύλου του Τζορτζ Μπους: Αποστολή εξετελέσθη

Η Σάλι θα είναι παρούσα στο τελευταίο αντίο στον 41ο πρόεδρο των ΗΠΑ

dog01
Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον η κηδεία του 41ου προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, που πέθανε σε ηλικία 94 ετών.

Εκτός από τους πολιτικούς, τους φίλους και τους συγγενείς που θα δώσουν το «παρών», μια παρουσία έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση. Ο λόγος για τη Σάλι, το Λαμπραντόρ που τα τελευταία χρόνια ήταν αχώριστος σύντροφος του Μπους. Η Σάλι ταξίδεψε μαζί με τη σορό του Μπους στην Ουάσινγκτον προκειμένου να βρεθεί δίπλα στο φέρετρό του, την Τετάρτη.

Η φωτογραφία που ανήρτησε ο εκπρόσωπος του Μπους, Τζιμ ΜακΓκραθ στο Twitter, είναι ενδεικτική του δεσμού που είχε το σκυλί με τον 94χρονο Μπους. Η Σάλι, η οποία ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον Μπους το περασμένο καλοκαίρι, είναι ξαπλωμένη δίπλα στο σκεπασμένο με την αμερικανική σημαία φέρετρο με τον ΜακΓκραθ να σχολιάζει «αποστολή εξετέλεσθη».



Η Σάλι είναι ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί που βοηθάει βετεράνους καθώς μπορεί να εκτελέσει δεκάδες εντολές, ανάμεα στις οποίες να σηκώσει το τηλέφωνο και να φέρει κάποιο αντικείμενο.

Κλείσιμο
Όπως ανακοίνωσε ο γιος του Τζορτζ Μπους, η Σάλι θα βοηθήσει τώρα άλλους βετεράνους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

As much as our family is going to miss this dog, we’re comforted to know he’ll bring the same joy to his new home, Walter Reed, that he brought to 41.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George W. Bush (@georgewbush) στις



Η Σάλι είχε και δικό της λογαριασμό στο Instagram στον οποίο είχαν αναρτηθεί αρκετές φωτογραφίες με την ίδια και τον Τζορτζ Μπους.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης