Χαμάς: Ο Νετανιάχου επιδιώκει περιφερειακή σύγκρουση
Αντιπροσωπεία της Χαμάς θα ταξιδέψει αύριο στο Κάιρο για συνομιλίες με αξιωματούχους της Αιγύπτου και του Κατάρ με στόχο την επίτευξη εκεχειρίας
Σχολιάζοντας την απόρριψη από το Ισραήλ του σχεδίου εκεχειρίας που πρότεινε η Χαμάς, εκπρόσωπος του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος υποστήριξε ότι είναι ενδεικτική της πρόθεσης του Νεντανιάχου να επιδιώξει τη σύγκρουση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Ο Σάμι Αμπού Ζίχρι, είπε μεταξύ άλλων στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ότι οι δηλώσεις του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου είναι «μια μορφή πολιτικού λεονταρισμού, που καταδεικνύει την πρόθεσή του να επιδιώξει τη σύγκρουση στην περιοχή». Το κίνημα (της Χαμάς) είναι έτοιμο για όλα τα ενδεχόμενα, συμπλήρωσε.
Αντιπροσωπεία της Χαμάς με επικεφαλής τον Χαλίλ αλ Χάγια θα ταξιδέψει αύριο Πέμπτη στο Κάιρο για συνομιλίες με αξιωματούχους της Αιγύπτου και του Κατάρ με στόχο την επίτευξη εκεχειρίας, επιβεβαίωσε σήμερα ο Οσάμα Χαμντάν – κορυφαίο στέλεχος του ισλαμιστικού κινήματος – σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Λίβανο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.