Ρωσία: Στα χνάρια του Πούτιν η μεγαλύτερη κόρη του - Υπερασπίζεται με σθένος όλες τις απόψεις του

Ρωσία: Στα χνάρια του Πούτιν η μεγαλύτερη κόρη του - Υπερασπίζεται με σθένος όλες τις απόψεις του

Η κόρη του Πούτιν χρησιμοποιεί έναν μυστικό λογαριασμό για να στηρίξει την «κοσμοθεωρία» του πατέρα της - Ο Τζορτζ Σόρος είναι ένας χρηματιστής τρομοκράτης, δεν πρέπει να επιτρέπονται οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών και η εισβολή στην Ουκρανία ήταν αναπόφευκτη, υποστηρίζει μεταξύ άλλων

putinokori-main
Το «δόγμα» του πατέρα της, Βλαντιμίρ Πούτιν υποστηρίζει με ζέση η μεγαλύτερη κόρη του, Μαρία Βοροντσόβα.

Υπερασπίζεται με σθένος τις απόψεις του για την Ουκρανία, τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και τη Δύση, με διαδικτυακές ατάκες που δημοσιεύονται στον ιστότοπο πανεπιστημίου της Μόσχας. Η κόρη του Πούτιν χρησιμοποιεί έναν μυστικό λογαριασμό για να στηρίξει την «κοσμοθεωρία» του πατέρα της», όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Μέσω του λογαριασμού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως «Maria V», εκφράζει την οργή της για την Ουκρανία, τη Δύση, τον Τζορτζ Σόρος και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα της. Οι απόψεις της απηχούν αυτές του πατέρα της , ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν αναπόφευκτος, ότι ο Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος είναι ένας χρηματιστής τρομοκράτης και ότι δεν πρέπει να επιτρέπονται οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών.

Η Ρωσίδα παιδοενδοκρινολόγος, γνωστή και ως Μαρία Φάασεν, γνωστοποίησε τις θέσεις της σε αποφοίτους πανεπιστημίου μέσω του λογαριασμού της στο ρωσικό δίκτυο Telegram λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Δύση» προσπαθεί να βάλει εμπόδιο στην ευημερία της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τους Times, ο Ντμίτρι Κολέζεφ, αρχισυντάκτης του «Republic», ενός ρωσικού ανεξάρτητου μέσω ενημέρωσης , ενημερώθηκε για τις αναρτήσεις της κόρη της Πούτιν σε 170 αποφοίτους του 2011 της Ιατρικής στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας . Η Μαρία Βοροντσόβα, που γεννήθηκε όταν ο πατέρας της ήταν κατάσκοπος της KGB, είναι ειδική σε σπάνιες γενετικές ασθένειες στα παιδιά.

Είναι κορυφαία ερευνήτρια στο Εθνικό Ιατρικό Ερευνητικό Κέντρο Ενδοκρινολογίας του υπουργείου Υγείας της Ρωσίας, ενώ είναι επίσης ειδική στον νανισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βοροντσόβα σχεδίαζε να ανοίξει ένα ιατρικό κέντρο για πλούσιους πελάτες, γεγονός που ανετράπη μετά την εισβολή που διέταξε ο πατέρας της στην Oυκρανία.

Κλείσιμο
Πριν από ένα μήνα, ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο εξωτερικό, όμως ο πατέρας της της το απαγόρευσε υπό τον φόβο ότι δεν θα επέστρεφε στη Ρωσία.
Ειδήσεις σήμερα:

Έτσι σκότωναν οι Ρώσοι στρατιώτες στην Μπούτσα - Συγκλονιστικά βίντεο από τους New York Times

Σε ετοιμότητα ο ΕΟΔΥ για την ευλογιά των πιθήκων - Πόσο επικίνδυνη είναι και ποια τα συμπτώματα

Ομόφωνα ένοχοι οι δύο δολοφόνοι της Τοπαλούδη - Σε κλάματα ξέσπασε ο πατέρας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης