Πρόστιμο... 1.600 ευρώ σε δύο Αμερικανούς τουρίστες που σκαρφάλωσαν στο Κολοσσαίο για να πιουν μπίρα!
Οι δύο τουρίστες, 24 και 25 ετών, σκαρφάλωσαν τους τοίχους του ρωμαϊκού αμφιθεάτρου τα ξημερώματα και έγιναν αντιληπτοί από περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία
Δεν ήθελαν παρά να πιουν την μπίρατους με θέα! Γι΄αυτό, οι δύο Αμερικανοί τουρίστες μπήκαν την νύκτα στο Κολοσσαίοστη Ρώμη. Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 800 ευρώ στον καθένα.
Οι δύο τουρίστες, 24 και 25 ετών, σκαρφάλωσαν τους τοίχους του ρωμαϊκού αμφιθεάτρου τα ξημερώματα και έγιναν αντιληπτοί από περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.
Πριν από την πανδημία, 25.000 τουρίστες συνωστίζονταν καθημερινά στο Φλάβειο Αμφιθέατρο, ηλικίας σχεδόν 2.000 ετών που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.