Sophia Urista: Η τραγουδίστρια που ούρησε στο πρόσωπο φαν παραδέχεται ότι «ξεπέρασε τα όρια»

Sophia Urista: Η τραγουδίστρια που ούρησε στο πρόσωπο φαν παραδέχεται ότι «ξεπέρασε τα όρια»

«Δεν είχα πρόθεση να πληγώσω κανέναν» λέει σε ανάρτησή της στο Instagram η αμφιλεγόμενη frontwoman των Brass Against, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη της

urista_neo
Συγγνώμη από την οικογένειά της, το συγκρότημά της και τους φαν της ζήτησε μέσω ανάρτησής της στο Instagram η Sophia Urista, η τραγουδίστρια που έγινε διάσημη εκτός συνόρων των ΗΠΑ εν μία νυκτί, όχι όμως χάρη στις φωνητικές της ικανότητες, αλλά εξαιτίας του ακραίου... «σόου» που έδωσε σε συναυλία, ουρώντας πάνω στο πρόσωπο ενός φαν on stage!

Το αηδιαστικό στιγμιότυπο από το πρόσφατο live της μπάντας Brass Against σε μουσικό φεστιβάλ στην πόλη Ντεϊτόνα έγινε viral τα προηγούμενα 24ωρα, με πολλά διεθνή ΜΜΕ να βάζουν στο μικροσκόπιο τη συμπεριφορά της ανερχόμενης ροκ σταρ, και τους χρήστες των social media να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τη «χρυσή βροχή», υπό τον ήχο κομματιού των Rage Against the Machine.



Η ίδια η τραγουδίστρια παρέμεινε σιωπηλή τα πρώτα 24ωρα μετά τη συναυλία, θέλοντας ενδεχομένως να αξιολογήσει την κατάσταση πριν προχωρήσει σε εξηγήσεις ή σε κάποια άλλη δήλωση. Τελικά, πριν από μερικές ώρες έλυσε τη σιωπή της και απολογήθηκε με μια ανάρτηση στο Instagram για την πράξη της, ξεκαθαρίζοντας ότι ο στόχος της ως καλλιτέχνιδα δεν είναι να σοκάρει, και ότι η προτεραιότητά της παραμένει σταθερά η μουσική.

urir
Κλείσιμο


«Θέλω να αναφερθώ στην ερμηνεία μου στο Rockville metal festival της Ντεϊτόνα. Πάντοτε δοκίμαζα τα όρια της μουσικής και της σκηνικής μου παρουσίας. Εκείνη τη νύχτα, ξεπέρασα αυτά τα όρια. Αγαπώ την οικογένειά μου, την μπάντα μου και τους φαν μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και ξέρω ότι ορισμένοι πληγώθηκαν ή προσβλήθηκαν από την πράξη μου. Τους ζητώ συγγνώμη και θέλω να ξέρουν ότι δεν είχα πρόθεση να τους πληγώσω... Δεν είμαι shock artist, θέλω πάντα να δίνω προτεραιότητα στη μουσική. Είμαι ευγνώμων για την συνεχιζόμενη υποστήριξή σας και την αγάπη σας», γράφει στη δήλωσή της η 36χρονη τραγουδίστρια.





Υπενθυμίζεται ότι οι Brass Against, που τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει μια αρκετά καλή φήμη και ένα πιστό και αφοσιωμένο κοινό (αποσπώντας στήριξη ακόμα και από τεράστιες μπάντες, όπως είναι οι Tool) είχαν απαντήσει την επομένη συναυλίας στον σάλο που προκάλεσαν στα social media τα... κατορθώματα της Urista με μια ανάρτηση, επιχειρώντας να υποβαθμίσουν το συμβάν. «Περάσαμε τέλεια εχθές το βράδυ στο Welcome to Rockville. Η Sophia παρασύρθηκε. Αυτό που έκανε δεν ήταν κάτι που περιμέναμε οι υπόλοιποι να κάνει, ούτε είναι κάτι που θα δείτε ξανά στις συναυλίες μας. Σε ευχαριστούμε για την αγάπη σου εχθές το βράδυ Ντεϊτόνα».




Ειδήσεις σήμερα:

Στους 5 μήνες η τρίτη δόση - Καταγράφηκαν 100.000 νέες μολύνσεις σε 14 μέρες

Κίνημα Αλλαγής: Aγριεύει η κόντρα για την αρχηγία - Η επίθεση Γιώργου στη δεξιά και η στήριξη από τον Μπίστη του ΣΥΡΙΖΑ

Παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες σήμερα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης